SPORTSHOWROOM
  Nike VaporMax 2020

  Filter na

  • Poredaj po

  • Spol

  • Brend (Nike)

  • Linija

  • Kolekcija (Air VaporMax)

  • Model (2020)

  Nike VaporMax 2020

  Nike VaporMax 2020

  29 artikala

  Nikeova održiva cipela je točka nacionalnog ponosa.

  Zračna paraMax 2020

  Da biste prepoznali razinu povjerenja koje Nike ima u ovaj ažurirani, održiviji i šareniji model, važno je znati da su izvorno predstavili Nike VaporMax 2020 kao dio kolekcije Team USA "Medal Stand". Ove cipele su uzdignute do točke nacionalnog ponosa. 

  Jedan od glavnih razloga za taj rastući osjećaj ponosa je održivost. Ovo novo ažuriranje dizajna VaporMax 2020 izrađeno je od 75% recikliranog otpada iz proizvodnje, a cijela cipela sadrži nevjerojatnih 50+% recikliranih materijala. Gornji dio je izgrađen korištenjem Nikeove revolucionarne Flyknit tehnologije. Pređe su projektirane s preciznošću kako bi se gubitak materijala sveo na najmanju moguću mjeru, čime se izbjegava rasipanje rezanja i šivanja. Ova tehnika također omogućuje intimno kombiniranje različitih prekrasnih boja unutar jednog proizvoda. Osim toga, pređe su izrađene od oko 67% ponovno korištenih postindustrijskih roba, kao i različitih rekonstituiranih komponenti (uključujući reciklirane plastične boce), čime se smanjuje potreba za proizvodnjom više sirovih petrokemijskih materijala. 

  Tema recikliranja se nastavlja budući da je Ortholite sockliner napravljen od otprilike 50% recikliranog materijala, a jezik je konstruiran od najmanje 80% ponovno korištene pjene. Štitnik za petu i nožni prst sadrže oko 60% rekonstituiranog TPU-a stvarajući očaravajući uzorak koji izražava osjećaj kreativnosti i živosti. Što se tiče udobnosti stvari, FlyEase tehnologija omogućuje jednostavnu uporabu i podesivost, dok VaporMax jastuk pruža udobnost ispod nogu. Air VaporMax 2020 je podvig modernog inženjeringa koji je dokazao da masovna proizvodnja i održivost mogu imati pozitivan i simbiotski odnos u budućnosti.

  Rangiraj Nike VaporMax 2020
  (0)

  SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

  Nastavak

  Odaberite svoju zemlju

  Europa

  Amerike

  Azija Pacifik

  Afrika

  bliski istok