SPORTSHOWROOM
Nike VaporMax Flyknit 3

Filter na

  • Poredaj po

  • Spol

  • Brend (Nike)

  • Linija

  • Kolekcija (Air VaporMax)

  • Model (Flyknit 3)

Nike VaporMax Flyknit 3

Zračna paraMax Flyknit 3

Godine 2012., Nike je lansirao svoju revolucionarnu Flyknit tehnologiju: gornji dio napravljen od jednog kabela koji se oblikuje oko stopala, dajući mu osjećaj i prianjanje čarapa. U 2017. godini, kombinirao je sa svom novom tehnologijom VaporMax jastučića kako bi stvorio cipelu koja nikada prije nije bila viđena. U 2019. godini, VaporMax FlyKnit ušao je u svoju treću iteraciju. Umjesto velikog remonta, dobitna formula bila je uvijek tako lagano i fino podešena, približavajući je savršenstvu tenisica.

Nike VaporMax Flyknit 3 ima pomlađen, prugasti tkani Flyknit uzorak koji je mekši, lakši i čvršći nego prije i dodatno je ojačan obrađenim toplinskim slojem. Jednodijelni, zalijepljeni brojač peta donosi novu visinu stabilnosti i strukture, dok su zalijepljeni bočni i medijalni logotipi pomaknuti dalje prema sredini stopala. Jezik ima novu oznaku, a ogrlica za čarape je izrezana više nego prije kako bi se stopalo zaključalo na mjesto.

Estetski, ove promjene su izgladile vanjštinu, dok zadržavanje zamršene Flyknit tehnologije još uvijek dopušta suptilnosti boja i ostavlja dizajnerima slobodu izražavanja. Dok je cipela uzbuđivala streetwear krugove, u svojoj srži ti Nike klasici ostaju sve o trčanju.

Rangiraj Nike VaporMax Flyknit 3
(0)

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok