SPORTSHOWROOM
Nike VaporMax 360

Filter na

  • Poredaj po

  • Spol

  • Brend (Nike)

  • Linija

  • Kolekcija (Air VaporMax)

  • Model (360)

Nike VaporMax 360

Zračna paraMax 360

Nike VaporMax 360 je jednostavan potomak cipele. To je 2006 Air Max 360 verzija koja je ponovno izumljena u 2018-u pomoću VaporMax jastučića koji koristi polusamostojeće cijevi pod tlakom kako bi stvorio mekani osjećaj raspodjele težine sa svakim korakom. To je 2000 stil zadovoljava Nike najnoviji proboj u udobnosti inženjering. 

Originalni Air Max 360 sjedio je na krevetu od 360 stupnjeva, što ga je učinilo vrlo popularnom tenisicom koja će postati temelj za buduće modele Air Maxa s punim jastucima. To je siluetu učinilo savršenom za kombiniranje s Nikeovom novom tehnologijom VaporMax, koja je i sama koristila tehnologiju pune duljine, ultra laganu, bešavnu srednju i vanjsku tehnologiju.

Gornji dio zadržao je prepoznatljivu laganu zavarenu sintetičku TPU kožu koja stvara futurističku estetiku vrtloga. Prozračna mrežasta mreža teče sve do središta cipele, prelazeći u zaštitnu kapu nožnog prsta, blatobran pune duljine i peta u lakiranoj koži za dodatnu čvrstoću. Opći stil i primjena materijala ostaju vjerni originalnoj "06" verziji, koja dobro nadopunjuje sjajni VaporMax alat.

Vizualna nadogradnja uključuje novi zamah u prelijevom srebru, obrubljen debelim crnim koncem, što je nesumnjivo činilo cipelu više od 00-ih godina nego izvornih 360. Jezični flaster je napisan s "VaporMax 360" nasuprot originalu "Air Max 360", a četiri oka su zamijenjena sa standardnim "2006" za "2020" uljepšavanje.

Rangiraj Nike VaporMax 360
(0)

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok