SPORTSHOWROOM
Nike VaporMax EVO

Filter na

  • Poredaj po

  • Spol

  • Brend (Nike)

  • Linija

  • Kolekcija (Air VaporMax)

  • Model (EVO)

Nike VaporMax EVO

Zračna paraMax EVO

Nevjerojatna loza poznatog i poželjnog Air Maxa tijekom godina je uzbuđivala i uzbuđivala obožavatelje i žrtve. Za ovu cipelu "Evolution of Icons", Nike je imao uzbudljivu ideju kombinirati sve ove nevjerojatne elemente u jedan model cipela i sve to staviti na vrh nove tehnologije VaporMax. Dobrodošli u Nike VaporMax EVO.

Dizajn se sastoji od 7 Nike ikona s TPU drškom Air Maxa Plusa, vanjskom estetikom chevron antilop iz '96, kožnim blatobranom i pahuljicama '93, bočnom trakom dugih antilopa iz '90, TPU-om uokvirenom sredinom četvrtine Solas & Tuned 99, te općom obliku i sintetičkom mrežastom kutijom prstiju 180+. To je stvorilo cipelu nevjerojatne dubine, kako estetski tako i povijesno, zbog čega će izazvati radost u umu entuzijasta tenisica koji znaju, brinu i vole Air Max raspon.

VaporMax tehnologija koristi vrhunski izraz zraka za odskočni osjećaj sa svakim korakom i pjenom srednjeg potplata i gumenim mahunama ispod za dodatno prianjanje. Nike branding nalazi se na jeziku, dok nalet počinje u sredini i pada iza, susrećući se za petom iznad velike "EVO" značke. VaporMax EVO je odvažan, hrabar pozdrav cijeloj prošlosti Air Maxa, i to vuče sa stilom.

Rangiraj Nike VaporMax EVO
(0)

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok