SPORTSHOWROOM

Jordan 1 High

"Chicago, The Return"

768862-601

Jordan 1 High 768862-601 01
Jordan 1 High 768862-601 02
Jordan 1 High 768862-601 03
Jordan 1 High 768862-601 04

Ovaj nekonvencionalni Jordan 1 High savršen je spoj silueta Jordan 1 i Jordan 2 predstavljenih u ikoničnoj Chicago shemi boja. Poznat kao Chicago, The Return, njegov potplat modeliran je prema AJ2, s malim dijelom koncentričnih kružnih linija hvata ispod medijalne strane prednjeg dijela stopala i linearnijim uzorcima gaznog sloja nad ostatkom. Odjeljak marke Jordan proteže se od pete do sredine stopala, a pravokutni blokovi donose dodatnu vuču oko njegovih rubova. Sve to dolazi u živopisnoj nijansi Varsity Red, dok se srednji potplat, koji se također temelji na onom Jordana 2, prebacuje na svijetlo bijelu, tvoreći prvi od mnogih tonskih kontrasta. Ova zrnata značajka ima uglavnom glatku površinu s malom rupicom na stražnjoj strani sredine stopala, a unutrašnjost je ispunjena mekim jastucima za maksimalnu udobnost ispod stopala.

U međuvremenu, gornji dio je izgrađen korištenjem niza vrhunskih kožnih panela u nezaboravnom trojcu boja Chicaga. Bijela prekriva perforiranu kutiju za nožne prste i ploče srednjeg dijela stopala, koje se sužavaju u tanje trake kože dok se protežu oko pete. Varsity Red slojevi su postavljeni iznad njih, prvo s prednjim blatobranom i dvije ploče koje dopiru do srednjeg potplata iza njega, zatim s okom, brojačem peta i ovratnikom. Crne vezice se vežu kroz nekoliko ovih kožnih dijelova, uključujući prednje slojeve, okuse i ovratnik, križajući preko bijelog jezika s crnom etiketom ušivenom u njegov vrh. Na površini ovog flastera ističe se marka Varsity Red Nike, a na bijelom ulošku, koji je okružen crnim unutarnjim zidovima, pojavljuje se još jedan komplet.

Ispod crvenog ovratnika omotač, ovratnik sama je crna, kovanje još jedan snažan kontrast u boji na visokom rezu gležnja. Još jedan crni ukras se pojavljuje na bočnoj strani ovog sloja kao par Jordan Wings je utisnut na njega. Umjesto uobičajenog Jordanskog teksta na natpisu logotipa, ovaj ima Nikeovo pismo, za jedinstven dodir. U središtu pete, Varsity Red brojača peta i ovratnik je vizualno povezan kvadratnim komadom kože u istom živopisnom tonu. Izlazeći iz ovog umanjenog panela je par crnih Nike swooshes, svaki napaja jedan od cipela bokova zaključiti klasični izgled ovog jednog od-of-a-vrste Air Jordan dizajn.

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok