SPORTSHOWROOM

  Jordan 1 Retro High OG x Spider-Man

  "Origin Story"

  555088-602

  Jordan 1 Retro High OG x Spider-Man 555088-602 01
  Jordan 1 Retro High OG x Spider-Man 555088-602 02
  Jordan 1 Retro High OG x Spider-Man 555088-602 03
  Jordan 1 Retro High OG x Spider-Man 555088-602 04

  Ovaj Jordan 1 Retro High OG x Spider-Man modeliran je prema paru kojeg je nosio Miles Morales u animiranom filmu Spider-Man: Into the Spider-Verse. Nadimak je dobio prema izvornoj priči (Origin Story) prema filmu koji govori o Milesovim počecima dok on postaje popularni superjunak. Njegova shema boja poprima svoje tragove od klasičnog dizajna Chicaga, ali s nekoliko promjena kako bi ga više reflektiraju od Spider-Man poznatog odijelo. Za početak, potplat je izrađen od prozirne gume s nježnom plavom bojom koja prolazi kroz njega. Zadržava poznate oblike prianjanja kružnih udubljenja u prednjem dijelu stopala i plućima koji se petljaju oko pete, pružajući tako jednaku visokokvalitetnu vuču kao i ostali AJ1. Iznad toga leži običan bijeli srednji potplat ispunjen kombinacijom pjene i zračnog jastuka za mekanu potporu ispod nogu.

  Premještanje na gornji dio, kombinacija boja odgovara onoj na drugim tenisicama u Chicagu, s bijelom koja djeluje kao osnovni sloj kroz blago teksturiranu površinu kutije srednjeg stopala i nožnog prsta, i Gym Red koja čini slojeve. Potonji paneli oblikuju prednji blatobran, par slojeva iza njega, okular, brojač peta i ovratnik, svi označeni nizom reflektirajućih točkica, dajući im intrigantan izgled, osobito kada ih svjetlost obasjava.

  Preko vrha stopala, linije perforacija ukrašavaju kutiju za nožne prste, omogućujući nježnu ventilaciju preko prednjeg dijela stopala, a crne vezice prolaze kroz ušice koje se dižu iza nožnog prsta. Oni se križaju preko natečen bijeli jezik s Foto plava naljepnica ušivena u svoj vrh. Tekstovi Gym Red Nike Air utkani su kroz ovu etiketu, stvarajući snažnu tonsku mješavinu koja se ponavlja na foto plavoj potplati, čije je brendiranje također Gym Red.

  Zaštitni, visoko izrezani ovratnik je crn i iznutra i izvana, a potonji dio je djelomično zaklonjen crvenim prekrivačem koji ga omata. Black Air Jordan Wings su utisnuti u svojoj bočnoj strani, prije nego što par crnih kožnih swooshes izlazi iz malog komada Gym Red kože u sredini pete kako bi se dovršila tenisica s hrabrim kontrastom u boji dok se protežu niz bokove.

  SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

  Nastavak

  Odaberite svoju zemlju

  Europa

  Amerike

  Azija Pacifik

  Afrika

  bliski istok