SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Retro High

"Chicago"

555088-101

Jordan 1 Retro High 555088-101 01
Jordan 1 Retro High 555088-101 02
Jordan 1 Retro High 555088-101 03
Jordan 1 Retro High 555088-101 04

Trio tonova prikazanih na ovom Jordan 1 Retro High definiraju ga kao Chicago šarenicu. Modeliran je prema originalu iz 1985. godine i izrađen je na čvrstom gumenom potplatu obloženom Varsity Red nijansom. Njegova kombinacija koncentričnih prstenova u prednjem dijelu stopala i plugova oko pete čine ga snažnom i čvrstom podlogom za hodanje, dok bijeli srednji potplat dodaje udobnost mješavini putem mješavine pjenastog jastuka i inkapsuliranog zraka.

Visokokvalitetna koža formira različite panele koji čine gornji dio, sa sva tri poznata tona prikazana preko svoje površine. Bijela djeluje kao podloga, pojavljujući se duž ploča srednjeg stopala dok se protežu i sužavaju prema peti, i kutiji za nožne prste, s linijama prozračnih perforacija. Varsity Red slojevi čine prednji blatobran i par panela iza njega, kao i izradu okulara, brojača peta i ovratnika. Ova posljednja značajka obuhvaća crni ovratnik i ima set Air Jordan Wings pritisnut u bočni strana u istom tamnom tonu.

U međuvremenu, unutar cipele, podstavljena crna obloga štiti gležanj, prije nego što bijela uložak ugosti crnu Nike Air marku koja se suočava u suprotnim smjerovima na svakoj nozi. Crne vezice prelaze preko bijelog jezika, a Varsity Red flaster ušiven u svoj vrh ima bijeli Nike Air tekst tkani kroz njega. U sredini pete nalazi se mali kvadrat Varsity Red kože s dvije bijele linije ušivene preko njega i dvije trake crne kože koje izlaze s njegovih strana. Ovi se proširuju dok sežu niz bočne stijenke tenisice kako bi postali snažni crni swooshes koji zaokružuju ikonski izgled ovog klasičnog dizajna Air Jordana.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 1
  • Stil High
  • Verzija Chicago
  • Stilski kod 555088-101

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok