SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Low

"Chicago"

705329-600

Jordan 1 Low 705329-600 01
Jordan 1 Low 705329-600 02
Jordan 1 Low 705329-600 03
Jordan 1 Low 705329-600 04

Ovaj Jordan 1 Low predstavlja elegantnu nisko-top verziju ikoničnog Chicago boja, sa svojim dobro poznatim triom tonova koji pružaju ikonski izgled. Ovo počinje pod nogama, gdje jarki Varsity Red prekriva cijeli potplat, uključujući dio s oznakom Nike, pritisnut ispod luka stopala. Ispred ovog razvedenog područja, koncentrični krugovi izlaze iz središnje točke na srednjoj strani prednjeg dijela, prebacujući se između debelih i tankih linija kako bi se postigla idealna vuča za uvijanje i okretanje. Peta zatim olakšava čvrstu sadnju stopala sa svojim debelo zategnutim strukturama držanja, čime se osigurava sveobuhvatna vuča nositelju. Slojeviti vrh ovog je potpuno bijeli midsole čija mješavina pjene i zračnog jastuka čini tenisicu nevjerojatno udobnom za nošenje.

Glatka koža zatim ispunjava različite dijelove gornjeg dijela, počevši od čistog bijelog podsloja koji oblikuje kutiju za nožne prste i ploče srednjeg dijela stopala. Prvi je ukrašen očaravajućim uzorkom perforacija u obliku lepeze koji omogućuje stopalu da diše, dok potonji nosi dijagonalnu liniju šivanja za fino izrađenu estetiku. Varsity Red slojevi zatim stvaraju blatobran prednjeg dijela stopala i dva sloja koja se dižu iz srednjeg potplata iza njega, kao i oku i dva sloja na stražnjoj strani cipele. Ovi posljednji komadi sastoje se od brojača peta i ploče pete ukrašene setom Air Jordan Wings u crnoj boji.

Unutrašnjost cipele još jednom spaja svoja tri privlačna tonova jer je podstava crna, uložak bijele boje i marka Nike Air otisnuta na socklineru Varsity Red. Iznad toga, na vrhu jezika nalazi se naljepnica koja okreće raspored boja koji se nalazi na ulošku - ima Varsity Red površinu i bijeli Nike Air logotip tkan kroz njega. Crne vezice se zatim vežu preko bijelog jezika, prije nego što se široke crne tenisice protežu duž bokova, završavajući tako ovaj Air Jordan 1 u stilu.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 1
  • Stil Low
  • Verzija Chicago
  • Stilski kod 705329-600

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok