SPORTSHOWROOM

Nike Air Force 1 High x Supreme ‘World Famous’

"White"

698696-100

Nike Air Force 1 High x Supreme ‘World Famous’ 698696-100 01

Dikromatski dizajn ovog Nike Air Force 1 High x Supreme ‘World Famous’ daje svojim ekscentričnim efektima brendiranja i hrabrosti koja privlači pažnju koja čini upečatljivu tenisicu. Poznat jednostavno kao Bijela boja za primarnu upotrebu ovog čistog tona, počiva na pouzdanom AF1 potplatu koncentričnih kružnih oblika prianjanja, koji izlaze ispod pete i prednjeg dijela. Zvjezdasti reljefi obrubljuju nožni prst i petu, dok su noge postavljene duž rubova potplata kako bi dovršile čvrst uzorak gaznog sloja. Cijela struktura dolazi u bijeloj boji, a delikatan komad Nikeovog brendiranja utisnut je ispod luka stopala.

Iznad toga, potpuno bijeli srednji potplat ima lagano teksturiranu završnu obradu, s debelom linijom reljefiranom oko pete koja pomaže istaknuti tekst zraka koji se diže iz bočne pete. Ovo slovo naglašava prisutnost džepa od inkapsuliranog zraka unutar pete cipele, koji je čvrsto podržan pjenom jastuk kroz ostatak srednjeg potplata, u konačnici pruža nositelju izvrsnu udobnost duž cijele duljine cipele. U međuvremenu, izvana, gornji rub sadrži plitki utor koji se proteže oko opsega srednjeg sloja, njegovo središte ispunjeno bijelim šavovima koji stvara vizualnu granicu između gumenog potplata i gornjeg.

Vrhunska bijela koža formira ovaj gornji sloj, oblikujući podsloj kutije za nožne prste i srednjeg stopala, kao i slojeve na prednjem i oko pete. Ventilator perforacija ukrašava nožni prst, s dodatnim ventilacijskim otvorima na svakoj strani sredine stopala kako bi se omogućilo slobodno strujanje zraka kroz tenisicu. Preko vrha stopala, bijeli kožni okular osigurava niz vezica u istom tonu, a metalik srebrni čipkasti dubrae ih još čvršće drži na mjestu, a njegova površina je označena tekstom "AF-1" i "Supreme". Na drugim mjestima, unutrašnjost skriva svijetlu bljeskalicu boje, jer je ispod bijele obloge uložak jarke crvene boje koja upućuje na poznati logotip Supreme, efekt potkrijepljen bijelim dvostrukim brendiranjem otisnutim na njemu.

Natrag na vanjskoj strani, stražnji dio cipele sadrži svoje najprivlačnije detalje. Prvo, na stražnjoj strani stopala pojavljuje se crni znak Supreme, riječ podijeljena na dva dijela po sredini bijelom trakom kože koja pokriva šav u središtu pete. Iznad nje je sjajna bijela kožna peta s 94 utkana u nju u čast godine koju je stvorio Vrhovni. Vibrantni crveni nalet je ušiven preko vrha broja, a bijeli tekstilni remen prolazi kroz petlju koju je napravio jezičak pete kako bi se omogućilo stabilnije prianjanje preko gležnja. Omotajući se s prednje strane ovratnika, gdje je pričvršćen čičkom, remen prikazuje riječi "World Famous" podebljanim crnim slovima.

Na vrhu jezika, bijela etiketa pokazuje više brendiranja iz obje tvrtke. Logotip Nike Air i tekst Air Force 1 ispleteni su kroz naljepnicu u crnoj boji, a odmah ispod toga dodan je crveno-bijeli logotip Supreme kutija, pružajući još jednu blistavu boju gornjem dijelu. Konačno, napajanje bokova u crnoj šljunčanoj koži zaštitni su znak Nike swooshes koji krase sve Air Force 1s, čime se tenisica zaokružuje s još jednim izvanrednim tonskim kontrastom.

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok