SPORTSHOWROOM

Nike Air Force 1 Low x Supreme

"Camo"

573488‑330

Nike Air Force 1 Low x Supreme 573488‑330 01

Prikriveni uzorak koji ukrašava ovaj Nike Air Force 1 Low x Supreme dizajn zaradio je nadimak Camo, a istodobno mu je dao privlačan izgled. Njezin lagano tonirani potplat sastoji se od gumeno smeđeg potplata s koncentričnim krugovima koji se prostiru preko prednjeg dijela i pete kako bi se stvorili klasični uzorci prianjanja siluete. Oni olakšavaju uvijanje i okretanje pokreta, a pluća oko rubova omogućuju nositelju da s povjerenjem zasadi stopalo. Nike branding ukrašava udubljeno područje na srednjoj strani sredine stopala, prije nego što zvjezdasti čvorovi zaokružuju grippy značajku dok se poravnavaju na nožnom prstu i peti. Srednji potplat je, u međuvremenu, potpuno bijel, uključujući teksturu površine, zračno slovo na bočnoj peti, debelu reljefnu liniju koja okružuje stražnji dio stopala i šav postavljen u utor koji okružuje njegov gornji rub. Unutar njega, potporni zračni jastuk je okružen pjenastim oblogama kako bi se pružila izvrsna razina udobnosti duž cijele duljine stopala.

Nasuprot tome, gornji je izrađen od izdržljivog platna i prekriven kamuflažnom grafikom koja spaja bogate tonove kao što su barokna smeđa i Cargo Khaki s drugim nijansama zelene i smeđe. Ova mješavina nijansi daje cipeli privlačno zemljanu estetiku koja se kreće kroz podsloj kutije za nožne prste i ploče srednjih stopala, kao i slojeve na prednjem dijelu, oku i peti. Metalni prstenovi ojačavaju ušice kako bi čvrsto smjestili čipke Cargo Khaki koje vežu tenisicu. Na dnu ih drži tamnozelena čipka dubrae urezana AF-1 i Supreme branding. Na vrhu jezika camo može se naći kontrastivna bijela mrlja. Kroz njega je ispleteno nekoliko dijelova teksta: crni logotip Nike Air i natpis Air Force 1 te logotip Supreme box u crno-bijeloj boji.

Dok se kamuflirani efekt nastavlja unutar cipele, prekrivajući unutarnje zidove, uložak je svijetlo crvene boje poput poznatog logotipa Supreme. Dvostruko brendiranje otisnuto je na socklineru u bijeloj boji, čime se odaje priznanje snažnom partnerstvu između dviju tvrtki. Vraćajući se na vanjski dio, drugi logotip tvrtke Nike Air ušiven je u ploču pete pomoću finog crnog konca. Tri trake materijala tada izlaze iz ove kamuflirane kartice. Jedan od njih stvara uredan šav niz sredinu pete, dok druga dva dopiru do bokova kako bi formirali bočne padine cipela. Poput ostatka gornjeg dijela, prekriveni su kamo platnom, dok je oznaka pričvršćena na rep bočne, crvene površine koja sadrži bijeli Vrhovni tekst u upečatljivom prikazu logotipa kutije marke koji upotpunjuje tenisicu šarenim cvjetanjem.

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok