SPORTSHOWROOM

Nike Air Force 1 Low x Supreme

"Black"

573488-090

Nike Air Force 1 Low x Supreme 573488-090 01
Nike Air Force 1 Low x Supreme 573488-090 02
Nike Air Force 1 Low x Supreme 573488-090 03
Nike Air Force 1 Low x Supreme 573488-090 04

Ovo suave izdanje Nike Air Force 1 Low x Supreme kolaboracije uključuje mali raspon klasičnih boja, dajući mu sofisticiran izgled. Jednostavno nazvana Crna zbog uglavnom jednobojne prirode gornjeg dijela, cipela je izgrađena na hrapavom gumenom potplatu u vintage gumi smeđeg tona. To sve prekriva od zvijezda utisnutih na nožni prst i peta do plućnih krila duž rubova i kružnih oblika gaznog sloja koji zrače i preko prednjeg dijela i pete. Slojeviti preko ovog snažnog temelja je potpuno bijeli srednji potplat s velikim zračnim slovima utisnutim na bočnu petu i debelom linijom koja se uzdiže iz stražnjeg dijela stopala. Ovaj elegantni pokrov skriva središte ispunjeno pjenom s zračnim jastukom u peti koji stvara vrlo udobnu platformu za nositelja da hoda.

Gornji dio se zatim prebacuje na kontrastnu crnu boju, koja prekriva cijelu stvar od pete do pete. Izrađen je od vodootporne tkanine kako bi zaštitio korisnika i uređen je na isti način kao i ikonična silueta AF1 - s donjim slojem vidljivim na kutiji za nožne prste i srednjoj nozi, te slojevima oko prednjeg dijela, stražnjeg dijela cipele i okulara. Crni metalni prstenovi pojačavaju ušice u ovoj posljednjoj značajci, što znači da se crne čipke čvrsto drže na mjestu dok se vežu preko jezika, koji je također crn. Čak i čipka dubrae dolazi u ovoj tamnoj nijansi, njegova površina urezana s AF-1 i Vrhovni tekst.

U unutrašnjosti cipele otkriva iznenađujuću mrlju crvene boje, koja prekriva uložak. Bijeli branding efekti naglašavaju suradnju Nikea i Supremea na ovom živopisnom socklineru, prije nego što se unutarnji zidovi vrate u crno. Bijeli flaster tada posvjetljuje gornji dio jezika. Crno-bijeli Supreme logo utkan je u svoju površinu ispod poznatog Nike Air and Air Force 1 branda. Još jedan logotip Nike Air-a vezen je u karticu pete, ovaj put pomoću privlačnog bijelog konca, a crni swooshes krase bokove. Izranjajući iza repa bočnog Nikeovog krpelja je crvena oznaka koja imitira odmah prepoznatljiv Supreme box logo - dolikuje zaključku ovog elegantnog dizajna.

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok