SPORTSHOWROOM

Nike Air Force 1 High x Supreme ‘World Famous’

"Black"

698696-010

Nike Air Force 1 High x Supreme ‘World Famous’ 698696-010 01

Ova crna boja Nike Air Force 1 High x Supreme 'World Famous' tenisica ima podebljanu dvotonsku konstrukciju s zapanjujućim bijelim isticanjima, za privlačan izgled. Temelj je čvrst gumeni potplat koji je potpuno crn od pete do pete. Potplat ima kružne prstenove koji se šire i preko pete i preko prednjeg dijela stopala kako bi se osigurala visoka razina vuče ispod stopala, dok su plugovi oko rubova i oblici zvijezda na svakom kraju držati stvari stabilne preko cijele strukture. Uz to vodeći računa o dršci cipele, debeli srednji potplat pruža udobnost kroz svoju mješavinu mekog pjenastog jastuka i džep inkapsuliranog zraka u peti. Veliko slovo je utisnuto na bočnu stranu srednjeg potplata kako bi se naznačilo da je oprugasta ispuna unutra, a traka crnog šava kruži gornjim rubom kako bi ga vizualno odvojila od gornjeg.

Visokokvalitetne crne kožne ploče čine gornji sloj, kako na temeljnom sloju tako i na slojevima. Prvi se može vidjeti preko kutije za nožne prste i ploče srednjeg stopala, koje sadrže perforacije za prozračnost, dok potonji sadrže blatobran prednjeg stopala, okular i stražnju ploču. Na ovom posljednjem sloju sjajni bijeli naglasci počinju se pojavljivati kao riječ "Supreme" tiskana je u ovom neizmjerno kontrastnom tonu na stražnjoj strani cipele. Ovdje se nalazi ispod sjajne crne pete, čije su strane ostavljene nepričvršćene tako da se tkanina remen za gležanj može provući kroz njega. Upečatljiviji bijeli tekst ukrašava ovu značajku, ovaj put prikazujući riječi "Svjetski poznati" više puta duž svoje crne površine. Pričvršćen pomoću čička, ovaj remen pomaže u održavanju prianjanja čvrsto oko gležnja. U međuvremenu, na kartici peta, godina Vrhovnog je osnovana predstavlja broj 94 u bijelom vezu, a na vrhu je ispleten blistav crveni nalet.

Unutarnji zidovi i stražnji dio jezika podudaraju se s crnom shemom boja koja se nalazi na većini tenisica, ali uložak otkriva još jedan zapanjujući bljesak crvene boje zajedno s bijelim Supreme brandingom i logotipom Nike Air. U ostalim dijelovima, na vrhu crnog platna nalazi se bijela naljepnica s tekstom Nike Air and Air Force 1 iznad crveno-bijelog logotipa Supreme box-a. Na drugom kraju jezika sjedi srebrna čipka dubrae koja ima AF-1 i Vrhovni slovo delikatno urezan u nju. Zajedno s ovim zadivljujućim crticama boje, postoji i posljednji prasak lakoće jer su snježni oblozi koji se nalaze na bokovima izrađeni od bijele kože, dovodeći ovaj kolaborativni vrh do nezaboravnog zaključka.

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok