SPORTSHOWROOM

Nike Air Force 1 High x Supreme ‘World Famous’

"Red"

698696-610

Nike Air Force 1 High x Supreme ‘World Famous’ 698696-610 01

Živahna, dikromatska shema boja ovog Nike Air Force 1 High x Supreme 'World Famous' tenisica čini ga vrlo poželjnom mogućnošću. Jedan od njegovih tonova je bijeli, koji u potpunosti pokriva jedinicu. To uključuje gumeni potplat, koji ima koncentrične krugove koji se šire i preko prednjeg dijela i preko pete. Ove dvije strukture povezane su ispod luka stopala linearnim uzorcima prianjanja, koji sami sjede uz nikeov reljefni dio. Rub potplata je zatim zaobljen s pomoću kvržica duž bočnih strana i zvjezdastih čvorova na nožnom prstu i peti, nudeći nositelju sveobuhvatnu trakciju. Iznad njega se nalazi posve bijeli midsole, čija je bočna peta označena zračnim slovima koja otkrivaju prisutnost džepa za napuhavanje koji je skriven unutar njega. Okružen je mekom pjenom, za potpunu udobnost od pete do pete. Debela reljefna linija zatim okružuje petu srednjeg potplata i bijele šavne linije gornji rub.

Premium Varsity Red koža je korištena za formiranje poznatih panela AF1 preko gornjeg dijela, jasno razlikujući ovu posebnu iteraciju Supreme-ovih zapanjujućih suradničkih napora kao Crvena boja. Zaštitni blatobran okružuje kutiju za nožne prste, koja ima ventilator perforacija koje se šire od kraja okulara prema nožnom prstu, donoseći hlađenje ventilacije na prednji dio stopala dok idu. Još dvije perforacije su dodane na svaku od ploča srednjeg stopala, a veće rupe su formirane asimetrično sa strane oka kako bi se prilagodile crvenim vezicama. Stražnji sloj zatim prekriva cijeli stražnji dio cipele.

Zapanjujuće bijelo brendiranje ukrašava petu tenisice, prvo u obliku pretjeranog Vrhovnog slova koje se proteže na stražnjoj strani stopala, gdje ga dijeli traka crvene kože koja se proteže od sredine potplata. Ovaj posljednji komad završava kada se susreće s pločicom pete, koja je sama izrađena od sjajne Varsity Red kože. Broj 94 vezen je u karticu pete kako bi se proslavila godina kada je osnovan Vrhovni, a kroz središte je utkan jarko obojeni viski. Crvena gležanj remen niti ispod peta kartica, riječi "World Famous" tiskane uz njega u više velikih bijelih slova. Zatim se omata oko prednjeg dijela ovratnika, prolazeći ispod bijele oznake ušivene u vrh jezika. Tekst Black Nike Air and Air Force 1 ističe se na naljepnici, a još privlačniji efekt stvara crveno-bijeli logotip Supreme postavljen duž donjeg ruba.

Unutrašnjost cipele održava živopisnu shemu boja ostatka dizajna, a Varsity Red pokriva i oblogu i uložak. Više dvostrukog brendiranja pojavljuje se u bijeloj boji na potonjoj značajci u obliku logotipa Supreme i amblema Nike Air. Natrag na vanjskoj strani, srebrna dubrae urezana s AF-1 i Vrhovnim tekstom ističe dno čipke, a bijela swooshes elegantno povjetarca niz bokove za dovršetak ovog impresivno šarenog kolaborativnog tenisice.

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok