SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro

"Legend Blue"

378037-117

Jordan 11 Retro 378037-117 01
Jordan 11 Retro 378037-117 02
Jordan 11 Retro 378037-117 03
Jordan 11 Retro 378037-117 04

Jordan 11 Retro je nosio sam Michael Jordan tijekom All-Star utakmice 1996. godine, što ga je učinilo trenutnim klasikom. U poznatoj AJ11 modi, cipela počiva na prozirnom potplatu uvučenom s valovitim linijama prianjanja. Kroz ovu značajku promiješan je dašak plave boje za intrigantan vizualni dodir, dok crne mahune u peti i prednjem dijelu stopala pružaju još više prianjanja preko svojih uzoraka gaznog sloja riblje kosti.

Ploča od karbonskih vlakana umetnuta je iza potplata, a njezina rešetka crnih i plavih kvadrata Legend djelomično je vidljiva kroz prozirnu gumu i u potpunosti se prikazuje na srednjoj strani sredine stopala. U međuvremenu, fini bijeli obris ocrtava Jumpman u središtu sloja ugljičnih vlakana, koji je s druge strane puferiran srednjim potplatom od Phylon pjene ispunjenim dugim zračnim jastukom za ekstremnu udobnost ispod nogu.

Bijela teksturirana vanjština srednjeg potplata ustupa mjesto glatkoj, sjajnoj površini bijele lakirane kože koja djeluje kao pretjerani blatobran gornjeg dijela. To okružuje cijelu cipelu, prije bijele kožne četvrtine i pete prekriti donijeti daljnju eleganciju preko vrha stopala. Bijele uže-style vezice cik-cak preko bijele mreže jezik, koji ima Legend Blue patch ušivenim kroz sredinu. Tekst Black Jordana i Jumpmana utkan je u ovu etiketu, a između dvije riječi pojavljuje se bijeli Jumpman.

Sustav vezanja na kožici stvara intrigantnu estetiku niz svaki bok, a unutrašnjost prikazuje kontrastnu crnu tkaninu. Ovo se prolije po peti, oblikujući tabulator s brojem 23 otisnutim bijelom bojom. Legenda Plavi Jumpman obitava na crnom ulošku, njegovom nježnom plavom tonu koji odaje počast Jordanovom vremenu provedenom igrajući za Sveučilište Sjeverne Karoline prije nego što se pridružio redovima NBA. Natrag na vanjskoj strani, još jedna silueta Legend Blue Jumpman vezena je u bočnu petu, čime je zaključena ova Jordanova tenisica 11 u stilu.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 11
  • Stilski kod 378037-117

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok