SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro

"Bred"

378037-061

Jordan 11 Retro 378037-061 01
Jordan 11 Retro 378037-061 02
Jordan 11 Retro 378037-061 03
Jordan 11 Retro 378037-061 04

Crno-crvena i bijela shema ove smione Jordan 11 Retro podsjeća na jedan od najranijih AJ11s i jedan od najlegendarnijih Jordanskih tenisica - Bred. Nošen od strane samog čovjeka tijekom NBA doigravanja 1996. godine, stadion je izgrađen na čvrstoj, ali prozirnoj bazi obojenoj jarkom nijansom Varsity Reda. To je protuteža tamnim crnim dijelovima gume u peti i prednjem dijelu stopala koji su oboje obloženi linijama za držanje riblje kosti za dodatnu vuču. Bijela i crna rešetka se može napraviti iza prozirnog dijela potplata, a dio se širi iznad toga da bi se jasnije pojavio na medijalnoj koljenici. Ovaj uzorak opisuje ploču od karbonskih vlakana koja snažno podržava stopalo, dok crni Jumpman donosi klasičnu Air Jordan 11 estetiku u značajku.

Iznad ovog čvrstog temelja je svijetlo bijeli srednji potplat formiran od spužvaste Phylon pjene i ispunjen velikim džepom zraka koji doseže od pete do pete za visoku razinu udobnosti duž cijele duljine stopala. Ovaj sloj bijele boje djeluje kao tonski tampon između crvenog potplata i crnog gornjeg dijela, čiji je donji dio sjajni patentni blatobran. Ova elegantna crna komponenta omata se oko cijele tenisice, a njezin gornji rub ustupa mjesto izdržljivoj balističkoj mreži kroz četvrtinu i glatkoj kožnoj ploči na peti, oboje u crnoj boji. Šest traka crne tkanine leže na svakoj strani jezika, tvoreći strukturu nalik na mrežu preko četvrtine koja postaje sustav vezanja cipela. Tekstilne ušice sadrže vezice u obliku užeta koje se križaju preko jezika crne mreže, zadržavajući prikriven izgled preko vrha stopala.

Drugdje, unutar cipele, može se naći više tamnih nijansi jer su plišani unutarnji zidovi potpuno crni. Uložak je također, ali bijeli Nike Air branding ističe se sjajno na svojoj površini u podebljanoj najavi tehnologije amortiziranja tenisica. Na vrhu ovratnika s visokim izrezom, unutrašnjost se može vidjeti kako se širi prema van kako bi se stvorio jezičak u obliku slova U koji prikazuje broj 23 u bijeloj boji. Na bočnoj strani je još jedan Jumpmanov amblem, poznata silueta vješto izrađena u Varsity Red vezu. Dodatno brendiranje se zatim pojavljuje na crnom dijelu u sredini jezika. Pisma Jordan i Jumpman napisana su preko njega u bijeloj boji s obje strane zaključujućeg logotipa Varsity Red, koji zaokružuje ovu klasičnu boju Jordana 11.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 11
  • Verzija Bred
  • Stilski kod 378037-061

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok