SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro

"Concord"

378037-100

Jordan 11 Retro 378037-100 01
Jordan 11 Retro 378037-100 02
Jordan 11 Retro 378037-100 03
Jordan 11 Retro 378037-100 04

Sofisticirana shema boja ove Jordan 11 Retro tenisice odražava činjenicu da je konstruirana kako bi dobro išla uz smoking, a također je dobra za nastup na košarkaškom terenu. Predstavlja prvu AJ11 boju, poznatu kao Konkord, i kao takva ima intenzivne ljubičaste elemente na neprozirnim dijelovima svog potplata. Ta područja Dark Concorda u prednjem dijelu stopala i peti ispunjena su linijama hvatanja riblje kosti koje rade zajedno sa širim formacijama gaznog sloja koje se mreškaju preko prozirne gume koja pokriva ostatak ove značajke kako bi se nositelju pružila kvalitetna vuča. Kroz ovaj posljednji dio infuzijom je unesena ledena plava boja, ali tamno sivi uzorak saća na ploči od karbonskih vlakana još uvijek je jasno vidljiv ispod nje, čvrsta komponenta koja dodaje dodatnu strukturnu cjelovitost jedinici. Bijeli Jumpman se također može vidjeti u njegovom središtu, dok iza njega sja bijela Phylon pjena srednjeg sloja. Zračni jastuk pune dužine ugrađen je unutar ove pjene, pružajući nositelju visoku razinu udobnosti od pete do pete.

U međuvremenu, gornji dio započinje podebljanim crnim slojem kojeg oblikuje lagani blatobran od kože koji obavija cijelu cipelu. Njegova sjajna površina daje reflektirajući sjaj, a dvostruka linija šivanja pažljivo je ušivena oko gornjeg ruba. Odmah iznad toga, boja se vraća u bijelu na izdržljivoj balističkoj mreži na četvrtini ploče i koži pete. Sustav vezanja s kožicama također se pojavljuje u bijeloj boji, a trake tkanine koje ga oblikuju imaju petlje krajeva kako bi se smjestile bijele vezice u stilu užeta. Prekrižaju se preko mrežastog jezika, koji je istog elegantnog tona i ima crnu mrlju preko središta. Karakteristično bijelo slovo utkano je kroz ovaj tamni materijal kako bi se ispisale riječi "Jordan" i "Jumpman", a između njih stoji logotip Dark Concorda Jumpmana.

Unutrašnjost cipele obložena je mekom crnom tkaninom, a Nike Air branding ističe se na ulošku u bijeloj boji, tekst poravnan u suprotnim smjerovima na svakoj nozi. Stražnji dio jezika je također crn, kao i flaster ušiven u njega, koji nosi bijeli tekst i mali tamni konkord Jumpman. Na vrhu pete, crni tabulator formiran iz unutarnje obloge služi kao pozadina za broj 45 koji će biti prikazan u bijeloj boji, čime se odaje počast znamenkama koje je Michael Jordan privremeno nosio pri povratku u košarku 1995. godine. Odmah pored nje na bočnoj strani pete nalazi se jedan završni komad brandinga - crni Jumpman vezen u bijelu kožu za dinamičnu završnu obradu ove elegantne tenisice.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 11
  • Verzija Concord
  • Stilski kod 378037-100

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok