SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro

"Win Like 82"

378037-123

Jordan 11 Retro 378037-123 01
Jordan 11 Retro 378037-123 02
Jordan 11 Retro 378037-123 03
Jordan 11 Retro 378037-123 04

Ovaj Jordan 11 Retro slavi jedan od najranijih uspjeha Michaela Jordana - njegova igra-pobjednički nastup u NCAA prvenstvu 1982. Kao takav, nadimak cipele je Win Like 82, a shema boja slijedi onu njegove pobjedničke momčadi: University of North Carolina Tar Heels. Sagrađen je na prozirnom potplatu s bijelom infuzijom koja prolazi kroz njega i otkriva potporni komad karbonskih vlakana postavljenih između njega i središnjeg potplata. Ovaj lagani tanjur ukrašen je rešetkastim uzorkom koji se izmjenjuje između University Blue i tamnije ponoćne mornarice, za zadivljujuću estetiku, dok tamno plavi Jumpman skače po površini. Ponoćni mornarički tonovi pojavljuju se u nožnom prstu i peti, gdje ispunjavaju čvrste dijelove gume obložene s iglom riblje kosti koja pomaže u prianjanju valovitih linija koje se nalaze na ostatku potplata.

S tako jakom bazom, ostatak cipele pretvara se u udobnost i stil, najprije kroz srednji potplat Phylon pjene. Unutra se nalazi jastuk u punoj duljini Nike Aira, koji olakšava mekani korak, a njegova bijela vanjština snažno se suprotstavlja Midnight Navy blatgardu postavljenom iznad njega. Ova pretjerana, sjajna komponenta omata se oko cijele cipele prije nego što se ostatak gornjeg dijela vrati u isti netaknuti bijeli ton kao i srednji potplat. Balistička mreža proteže se preko vrha stopala i jezika, omogućujući prozračnost i fleksibilnost, a ploča pete izrađena je od visokokvalitetne bijele kože.

Široka linija materijala ponoćne mornarice seže s jedne strane jezika na drugu, prorežući ravno kroz središte. Na njemu je University Blue Jumpman s bočnim riječima "Jumpman" i "Jordan" u bijelom. Užarene vezice u istoj svijetloj nijansi prolaze kroz ušice od tkanine s petljama koje se nalaze na kraju bijelih traka materijala koji tvore strukturu na gornjoj strani. Ponoćna mornarica tada kaputira unutrašnjost cipele, pokrivajući sve osim logotipa University Blue Jumpman na ulošku. Na stražnjoj strani jezika nalaze se duboki plavi tonovi koji kompenziraju svjetliju plavu boju sveučilišta, koja se ponavlja na drugoj Jumpmanovoj silueti izvezenoj u bočnu petu. Nalazi se pokraj kartice Midnight Blue Heel, koja se sama formira od materijala koji se izlijeva iz unutarnje obloge. Broj 23 ponosno je utisnut na ovu karticu u bijeloj boji, prikladno zaokružujući ovu prigodnu AJ11 tenisicu.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 11
  • Stilski kod 378037-123

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok