SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Mid

"Bred Toe"

554724-079

Jordan 1 Mid 554724-079 01
Jordan 1 Mid 554724-079 02
Jordan 1 Mid 554724-079 03
Jordan 1 Mid 554724-079 04

Ovaj Jordan 1 Mid slijedi neke od najranijih AJ1 boja kroz privlačnu crnu, bijelu i crvenu shemu boja, dobivši nadimak Bred Toe. Prva dva tona pojavljuju se na klasičan način na čvrstom potplatu, s crnom bojom preko potplata i bijelom bojom kroz srednji potplat. Dok prva značajka prožima tenisicu izvrsnom vučom zahvaljujući različitim grippy formacijama, potonja dodaje udobnost preko džepa Nike Air unutar pete i pjenastog jastuka ispod ostatka stopala.

Uz ovaj čvrsti temelj koji pruža potpornu podlogu, vrhunski kožni gornji dio može se pobrinuti za stil cipele. To čini prvo u sredini stopala, koja se sastoji od bijelog komada kože koji se sužava u tanku liniju materijala dok doseže oko pete. Na stražnjoj strani, ovo se nadovezuje na mali pravokutnik Fire Red kože - točku na kojoj se sastaju ploče sredine stopala i pada s boka i ispod koje se nalazi brojač crnih peta. Iznad nje se, u međuvremenu, pojavljuje još jedan dio crne kože u obliku ovratnika. To okružuje stražnji dio srednjeg gornjeg ovratnika i povezuje se s crnim okom na prednjoj strani. Kao takav, sadrži dvije očice kroz koje crne vezice prolaze prije nego što nastave s obje strane oka. Na dnu se par slojeva proteže od sredine potplata kako bi prekrio posljednje tri ušice na svakoj strani, čime se formira klasični oblik Air Jordana 1.

Oko nožnog prsta još jedan komad glatke crne kože čini blatobran, koji štiti prednji dio stopala od prljavštine i prskanja blata. U sredini se nalazi Fire Red nožni prst kutija isprekidana s nizom malih rupa koje čine cijelu strukturu u potpunosti prozračan. Krećući se unatrag duž vrha stopala, Fire Red jezik ima kvadratnu mrlju crnog materijala na svom vrhuncu. Ušivena na njegovu površinu je Fire Red Jumpman i riječ "Air" - raspored boja koji se ponavlja na unutarnjoj strani cipele. Ovdje su uložak i obloga potpuno crni, dok je Jumpman još jednom istaknut u jarkoj nijansi crvene boje.

Briljantna Fire Red vraća se s vanjske strane ovratnika i opet na Air Jordan Wings koji krase bočnu stranu ovratnika. Duž bočnih zidova, tenisice postižu upečatljiv izgled koristeći isti živopisni crveni ton, koji još jače sjaji na netaknutoj bijeloj srednjoj ploči iza nje kako bi zaključili ovu vrlo poželjnu tenisicu.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 1
  • Stil Mid
  • Verzija Bred
  • Stilski kod 554724-079

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok