SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Low

"University Blue"

553558-041

Jordan 1 Low 553558-041 01
Jordan 1 Low 553558-041 02
Jordan 1 Low 553558-041 03
Jordan 1 Low 553558-041 04

Podebljana paleta boja na ovom paru Jordana 1 Lows čini ga vrlo poželjnom tenisicom. Dva kontrastna tonova pokrivaju većinu dizajna, dok se treći - bijeli - pojavljuje samo na sredini potplata, koji uključuje inkapsulirani Nike Air za ugodno iskustvo hodanja. Ispod toga, potplat je University Blue, njegovi koncentrični kružni uzorci koji se kombiniraju s debelim plugovima i uvučenim linijama kako bi ponudili nositelju čvrstu vuču.

Nekoliko dijelova gornjeg dijela od izdržljive kože ima istu zapanjujuću plavu boju, uključujući kutiju za nožne prste, koja je označena raznim ventilacijskim rupama. Dok ove vode rashladni zrak u prednji dio, crni blatobran koji ga okružuje stvara snažnu estetiku koja se nastavlja kroz cipelu. Crni kaputi su kožni dijelovi odmah iza prednjeg dijela stopala, uz okular i kroz srednji dio stopala. U međuvremenu, crne čipke se križaju preko sveučilišnog plavog jezika, na čijem se vrhu nalazi crni Jumpmanov logo vezen izravno na njegovu površinu. Ova shema boja je okrenuta na unutarnjoj strani tenisice jer su obloga i uložak potpuno crni, a veliki Jumpman logo otisnut na potonjem dolazi u University Blue.

Dodatni komadi vrhunske plave kože obavijaju petu, prvo u traci materijala koja okružuje donji gornji ovratnik, a zatim preko pulsirajućeg brojača peta. Ušivena u svoju površinu u crnoj niti je skup Air Jordan Wings, a odmah iznad nje sjedi mali pravokutnik od plave kože. Izranjajući sa svake strane je Sveučilište Blue swoosh. One sežu uz bokove tenisice, gdje se ističu na tamnoj crnoj površini iza sebe, završavajući tako ovaj poletan dizajn dinamičnim cvjetanjem.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 1
  • Stil Low
  • Stilski kod 553558-041

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok