SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Mid

"White Chicago"

554724-116

Jordan 1 Mid 554724-116 01
Jordan 1 Mid 554724-116 02
Jordan 1 Mid 554724-116 03
Jordan 1 Mid 554724-116 04

Ovaj elegantni Jordan 1 Mid bio je ukrašen trima bojama omiljene Chicago boja, ali njegova primarna upotreba jednog određenog tona vidjela je da se na nadimak White Chicago. Njegov potplat je odličan primjer toga jer je posvuda bijel, uključujući i kružne uzorke prianjanja na prednjem dijelu stopala i blokirna pluća koja jačaju petu. Čak i dio s oznakom Nike u svom središtu i zvjezdasto optočeni prst nose ovu svjetlosnu nijansu, povezujući ga vizualno s gornjim srednjim potplatom, koji je također potpuno bijeli. Unutrašnjost ove značajke dom je džep za napuhavanje od inkapsuliranog zraka koji, kada se stavi uz mekani jastuk od pjene, pruža nositelju maksimalnu udobnost pod nogama. S druge strane, njegova vanjština lagano je teksturirana do trake bijelog šava koja okružuje gornji rub, gdje postaje glatka.

Budući da je temelj cipele istodobno i potporan i čvrst, gornji dio pruža modernu estetiku pomoću poznatih kožnih ploča povezanih s ovom klasičnom siluetom. Njegova prednja polovica je gotovo bijela, od prednjeg blatobrana do perforirane kutije za nožne prste i par slojeva koji se omataju od srednjeg potplata iza njega. Nalaze se na vrhu bijelog okulara, što znači da dijele najmanje tri očice sa svake strane, prije nego što se najgornji pojave na prednjoj strani ogrlice Gym Red. U savezu s brojačem peta, koji dolazi u istoj svijetloj nijansi, to donosi šareni naglasak na stražnjoj strani cipele. Sam ovratnik se zatim vraća u bijelo, a ploče srednjeg stopala također emitiraju ovaj lakši ton.

Preko vrha stopala, bijele vezice se vežu na vrhu jezika crnog platna kako bi donijele jače tonske kontraste. Sličan učinak postignut je i na vrhu jezika, gdje se nalazi bijela mrlja s Gym Red Jumpman Air brandom koja je živo tkana kroz njegovo središte. Tamni tonovi jezika protežu se unutar cipele, gdje je sve od obloge do podnožja crno. Bijeli Jumpman donosi svjetlo na ovu posljednju značajku, a bijela naljepnica se pojavljuje na stražnjoj strani jezika. Natrag na vanjskoj strani, Air Jordan Wings tiskani na bočnom ovratniku su bijeli, kao i pravokutnik kože u sredini pete. Protežući se od toga na bokove su dvije crne kožne cipele s suptilnim bijelim obrisima koji ih podižu sa strane cipele kako bi stvorili zadivljujući 3D efekt i snažan tonski kontrast, čime se dovršava privlačan izgled ovog alternativnog dizajna Chicaga.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 1
  • Stil Mid
  • Verzija Chicago
  • Stilski kod 554724-116

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok