SPORTSHOWROOM

Nike Zoom Vomero 5 ‘Supersonic’

"Light Bone & Black"

FN7649-110

Nike Zoom Vomero 5 ‘Supersonic’ FN7649-110 01
Nike Zoom Vomero 5 ‘Supersonic’ FN7649-110 02
Nike Zoom Vomero 5 ‘Supersonic’ FN7649-110 03
Nike Zoom Vomero 5 ‘Supersonic’ FN7649-110 04

Ovaj Nike Zoom Vomero 5 'Supersonic' stvara upečatljive kontraste preko svoje Light Bone & Black vanjske površine koristeći različite bijele tonove uz snažne tamne akcente. Gumeni potplat ima poznate jastučiće za držanje vafla koji se nalaze na mnogim klasičnim Nikeovim trkačima, oni ispod prednjeg dijela su Neutralno sivi s prozirnim na svakom vrhu, a oni ispod pete bež s blijedim crnim mrljama. Još jedan djelomično prozirni komad sjedi ispod luka stopala, a duboki utori između oblika gaznog sloja su mješavina kremastih tonova. Svjetleći u mraku naglašavaju potplat noću, a uporaba BRS 1000 ugljične gume za zaštitu područja visokog trošenja označena je utisnutim tekstom u jednom od jastučića za pete. Više slova je utisnuto u srednji potplat, čija je vanjska strana s dvije nijanse bjelkaste boje popraćena spužvastim crnim blokovima na bočnoj peti. U bijelom dijelu nalaze se dva dijela teksta: Cushlon i Nike Zoom, prvi koji sugerira mekani materijal za oblaganje koji se koristi u većini jedine jedinice, a potonji otkriva prisutnost Nikeovog odzivnog zračnog jastuka unutra.

Kompozitni gornji dio je složen s brojnim različitim materijalima u različitim uvjerljivim kombinacijama. Komad Neutralne sive kože prekriva nožni prst, dvije reflektirajuće trake koje naglašavaju bokove. Širenje natrag od toga preko prednjeg dijela je sloj bijele mreže uokvirene crnim kožnim slojem. Pomičući se dalje uz cipelu, bež antilop oblikuje okular, a bijele vezice se vežu preko crnog dijela jezika. Na mjestu ih drži nekoliko petlji čipke i komad bež tkanine koji se prostire po sredini jezika, bijela reflektirajuća pruga u sredini. Na vrhu, površina jezika postaje mreža boje kože s pravokutnom oznakom koja je ušivena u nju. Plavi Vomero 5 tekst pojavljuje se jarko na crnom banneru uz donji rub etikete, dok njegov bež gornji dio ima spiralni bijeli amblem koji uključuje Nike swoosh.

Preko svakog srednjeg stopala nalazi se složena struktura s mrežastim osnovnim slojem prekrivenim svijetlosivim plastičnim kavezom s ventilatorom šipki koji se širi od ruba jezika prema srednjem potplatu. To pruža niz otvora koji olakšavaju prozračnost oko bočnih strana stopala. Zakrivljeni komadi kože prekrivaju svaki rub plastične ploče u dvije bjelkaste nijanse, a cijeli dizajn sredine stopala nadmašuje svijetli bijeli kožni nalet.

U međuvremenu, peta se sastoji od mješavine materijala sličnih onima na prednjem dijelu stopala, s bijelom mrežom oko ovratnika, nakon čega slijedi crna traka kože iznad središta i čvrsti plastični brojač pete ispod. Svjetlo bež površina ove posljednje značajke ukrašena je nizom cik-cak linija koje tvore trokutaste oblike preko pete, od kojih su neke otvorene kako bi se omogućilo više ventilacije, a druge su čvrsto zatvorene kako bi zaštitile stražnji dio stopala. Baš kao i nožni prst, kožni komad na peti ima srebrne trake koje obrubljuju svaku stranu, ali ovdje postoji dodatni učinak snijega točno u sredini prekrivača.

Unutar cipele, mekana crna obloga pomaže da se ugodno uklopi oko gležnjeva, a uložak je ukrašen privlačnom plavom i crnom grafikom koja prikazuje grubu urbanu okolinu. Natrag na vanjskoj strani, neki od slojeva skrivaju skriveno iznenađenje jer su crni slojevi obloženi svjetlošću aktiviranim materijalom koji služi za još snažnije isticanje reflektirajućih detalja. To osigurava da se snijeg na peti ističe za sve da vide, čime se ova sofisticirana tenisica nadopunjuje sjajnim sjajem.

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok