SPORTSHOWROOM

Nike Dunk Low Premium QS

"Ueno Panda"

747072-101

Nike Dunk Low Premium QS 747072-101 01
Nike Dunk Low Premium QS 747072-101 02
Nike Dunk Low Premium QS 747072-101 03
Nike Dunk Low Premium QS 747072-101 04

Ovaj Nike Dunk Low Premium QS predstavlja cuddly twist na klasičnoj crno-bijeloj boji, stvarajući jedinstvenu tenisicu koja se zove Ueno Panda po poznatom parku u Tokiju. Potplat mu je potpuno bijel, s prstenastim linijama držanja koje okružuju središnji krug ispod prednjeg dijela koji omogućuje korisniku da se lako okrene. Ispod luka nalazi se skup Nikeovog teksta, a peta sadrži petlju debelih plugova koji osiguravaju stabilnost ispod nogu. Odmarajući se na vrhu, ovo je crni srednji potplat koji nudi udobnost kako bi nadopunio vuču dobivenu od potplata. To čini punjenjem meke pjene, dok plitki utor koji se proteže oko gornjeg ruba dodaje intrigantan izgled cipeli.

U međuvremenu, na gornjem dijelu, udobno sintetičko krzno pokriva cijeli dizajn od pete do pete. Na prednjem blatobranu i oku, ovaj neizraziti tekstil je crn, dok je na kutiji za nožne prste, srednji i stražnji prekrivač bijeli. Ovratnik također sadrži ovaj krzneni premaz, prije nego se ploča pete prebaci na crnu kožu. Nike lettering je umotan u ovu posljednju značajku, a izranjajući s bilo koje strane je crni swoosh u istom visokokvalitetnom materijalu. Svaki logotip proteže se kroz lažno krzno bokova kako bi se sigurno odmarao na odgovarajućoj središnjoj ploči.

Preko vrha stopala, sve je crno, od vezica do okulara do jezika. Isto se može reći i za glatku unutarnju oblogu, koja je označena nizom sitnih rupica. Zatim, uložak potpuno mijenja stvari. Ukrašena je očaravajućom grafikom u svijetlocrvenim i plavim tonovima koja predstavlja japanski park po kojem je cipela dobila ime. Posljednji dodir na ovoj privlačnoj tenisici može se naći preko crne tkane jezične zakrpe jer se ime parka - Ueno - ističe na tamnoj pozadini u netaknutoj bijeloj kaligrafiji.

  • Spol Djeca
  • Brend Nike
  • Kolekcija Dunk
  • Stil Low
  • Verzija Panda
  • Stilski kod 747072-101

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok