SPORTSHOWROOM

Nike Dunk High Premium

"Ueno Panda"

323955-101

Nike Dunk High Premium 323955-101 01

Ovaj neizraziti Nike Dunk High Premium inspiriran je divovskom pandom koja živi u tokijskom parku Ueno, otuda i njezin nadimak, Ueno Panda. Poput ostalih Dunkova koji nose to ime, ima uglavnom dvobojnu građu bijelih i crnih boja, koje se pojavljuju na njenom izdržljivom gumenom potplatu. Prvi pada na vanjski potplat, gdje se kreće od koncentričnih prstenova ispod prednjeg dijela stopala, kroz brendiranu središnju udubljenje do plućica koje se vrte oko ispod pete. U međuvremenu, crna boja prekriva srednji potplat ispunjen pjenom, pružajući udobnost kao nadopunu podršci koju nudi potplat.

Gornji sloj je prekriven bijelim baznim slojem od umjetnog krzna koji predstavlja dlakavi sloj sisavaca. To se može vidjeti preko kutije za nožne prste, ploča srednjeg stopala i ovratnika, dok stražnji prekrivač također dolazi u ovom udobnom materijalu. S druge strane, prekrivač prednjeg dijela i okular imaju slično čupavu vanjštinu, iako ovaj put u crnoj boji. Odstupanje od ovog plišanog pokrova je crni kožni jezičak u sredini pete i dva klizanja koja su udaljena od njega niz bokove. Izrađene su i od crne kože, donoseći određenu glatkoću na bočne zidove.

Sve se drži zajedno s pažljivo ušivenim linijama šivanja, od kojih se većina javlja u dvostrukim linijama oko rubova slojeva, iako se neke drže samo u pojedinačnim linijama. Četiri dodatne paralelne trake krivulju s jedne strane pete na drugu, stvarajući intrigantan uzorak među dlakavim materijalom oko nje. Iznad toga, toplina je crna, kao i unutarnji zidovi, ali je uložak ukrašen šarenim grafičkim prikazom parka Ueno. Riječi "Ueno Okachimachi" - naziv obližnje postaje podzemne željeznice koja opslužuje park - otisnute su na površini u bijeloj boji. Natrag na vanjskoj strani, crni jezik udomljuje crnu etiketu s bijelim Ueno tekstom napisanim dinamičnom kaligrafijom preko svog središta, čime se upotpunjuje ovaj jedinstveni Dunk dizajn.

  • Spol Muškarci / Žene
  • Brend Nike
  • Kolekcija Dunk
  • Stil High
  • Verzija Panda
  • Stilski kod 323955-101

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok