SPORTSHOWROOM

  Filter na

  • Poredaj po

  • Spol

  • Brend (Nike)

  • Kolekcija (Air Force 1)

  • Model (LXX)

  • Style

  • Veličina

  • Boja

  • Tehnologija

  • Sport

  Air Force 1 LXX

  Nike Air Force 1 LXX je napravljen s preciznim šavovima, dajući ovom ženskom modelu dobro izrađen izgled. To je vidljivo u gornjem dijelu, koji na verzijama poput Sea Glass, ima nekonvencionalni nalet koji je podijeljen na dva vodoravna dijela na dijelu koji se nalazi preko srednjeg stopala. Rep mu se nalazi na vrhu stražnje ploče prije omatanja ispod njega na šav pored sredine stopala. Ovaj dio snijega nije povezan s gornjim dijelom preko sredine, što ga čini više remenom nego prekrivanjem. Gdje njegov kraj ide ispod ploče pete, čvrsto šivanje duž ruba ploče postaje duže, labavije i uvučeno.

  S obje strane potonulog dijela srednjeg stopala, šavovi prednjih i stražnjih slojeva idu samo djelomično uz stranice AF1 LXX. To čini prostor za prednju polovicu snijega da prođe ispod četvrtinskog segmenta, dok kratka šipka za šivanje pričvršćuje materijal, bilo da je koža ili antilop, natrag na cipelu na vrhu. Prednji dio svinjca podijeljen je u dva vodoravna dijela, pri čemu je donji dio ušiven ispod, a vršak na mjestu pričvršćen za jednu nit. Obično dva dijela koja čine prednju polovicu snijega dolaze u različitim bojama, na primjer na Glacier Blue, gdje je gornji dio Nikeovog logotipa bijeli, a gornji dio prekrivenog donjeg dijela je ugodan nebesko plavi ton. Često su također izrađene od različitih materijala, s verzijama poput Malt s kožom u ruci i Vandalized prikazom nubucka na vrhu i sintetičke kože ispod. Da biste završili razrađeno šivanje, dinamične cik-cak linije teku niz traku pete i uz dno očnjaka ispod dubrae čipke.

  Razlikovno brendiranje također krasi Air Force 1 LXX, s pločom pete koja nosi jednostavan "Nike" podebljanim velikim slovima. Na svakoj nozi, dva bočna slova su potpuno utisnuta, dok medijalna imaju samo utisnute obrise, stvarajući zanimljiv zrcalni efekt. Ovaj reflektirajući stil također se javlja kroz perforacije, koje pokrivaju samo bočnu polovicu svake kutije za nožne prste, ostavljajući medijalnu stranu glatkom.

  U međuvremenu, potplati uložaka su podijeljeni kao i vanjski i otisnuti su okrenuti u suprotnim smjerovima. Dubraes od čipke imaju uvučeni AF1 tekst unutar pravokutnog ruba i dolaze u rasponu tonova, od bjelkaste na Pink Foam do crne na Light Orewood Brown. Zakrpe na tankom jeziku LXX-a su zamijenjene tako da unutarnja ima Nike Air Force 1 slovo, a vanjska prikazuje informacije na modelu pored QR koda. 

  Osim ovih offbeat verzija, tu je i nekoliko LXX tenisica koje, uz održavanje Low ovratnika, imaju konvencionalniji izgled kroz korištenje tradicionalnih swooshes, nožni prst okvir koji ima prepoznatljiv ljubitelj perforacija i redovite marke reljefni u jezik i peta. Među njima su Vachetta Tan, sa svojim zlatnim dubrama od čipke i tekstom voštanih uložaka, Toasty, s jedinstvenim prošivenim gornjim pločama i University Blue, koji ima elegantne antilope na bokovima. Oni u cvjetnom pakiranju također slijede ovaj stil, iako je svaka cipela u setu ukrašena uvjerljivom cvjetnom grafikom. Swarovski kolaboracija, koja je kao i drugi LXX dizajni stvorena posebno za žene, ponovno miješa stvari pomoću ekscentričnih TPU ploča koje su proučavane retroreflektirajućim kristalima za prepoznatljiv izgled. Serena Williams Design Crew također je proizvela model s LXX imenom. Ima alternativnu konstrukciju koja uključuje gornji dio s kožnom oblogom spojenom u sredini zlatnim patentnim zatvaračem umjesto čipki. Bez obzira na zamršenost dizajna, sve ove tenisice imaju nervozan izgled koji savršeno odgovara umjetničkoj temi Nike Air Force 1 LXX.

  Rangiraj Nike Air Force 1 LXX
  (0)

  SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

  Nastavak

  Odaberite svoju zemlju

  Europa

  Amerike

  Azija Pacifik

  Afrika

  bliski istok