SPORTSHOWROOM

Jordan 6 Retro

"Maroon"

384664-116

Jordan 6 Retro 384664-116 01
Jordan 6 Retro 384664-116 02
Jordan 6 Retro 384664-116 03
Jordan 6 Retro 384664-116 04

Ovaj suave Jordan 6 Retro je vjerna rekreacija jedne od OG šarenica iz 1991, što ga čini vrlo privlačnom tenisicom. Njegov potplat prekriven je kutnim linijama nastalim međudjelovanjem njegovih triju poluprozirnih dijelova i dvaju neprozirnih dijelova. Dolazeći sa strane prednjeg dijela i prelazeći preko pete, prva područja su prožeta bjelkastim tonom, dok su potonji komadi, koji ispunjavaju nožni prst, petu i središte potplata, potpuno bijeli. Kružne udubine su raširene preko pete i prednjeg dijela stopala kako bi pružile izvrsno prianjanje pod nogama, a Maroon Jumpman se proteže ispod luka stopala, dajući tantalizirajuću naznaku uvjerljive kombinacije boja koja ukrašava gornji dio. Baš kao i potplat, srednji potplat spaja ova tri tona dok se prozirni komadi omataju preko strana prednjeg dijela i pete, gdje tvore okvir oko vidljivog zračnog jastuka. Uz to čuvanje stvari lijepo i udobno, ostatak srednjeg potplata od poliuretana dolazi u bijeloj boji, s bogatim kestenjastim naglascima koji dodaju prskanje boje i daju tenisici snažnu estetiku.

U međuvremenu, gornji dio je presvučen vrhunskim bijelim kožnim pločama raspoređenim u nekoliko različitih slojeva. Kroz prednju polovicu stopala može se vidjeti podloga, skup perforacija koje opskrbljuju ventilaciju na bokovima između dinamičkog prekrivača koji reže gore i dolje duž njih. Na stražnjem dijelu cipele veći pokrov obuhvaća petu sve do prednjeg dijela ovratnika sa svake strane. Ova ploča je također označena s prozračivanjem rupa, s velikim postavljenim u ispupčenim zglobnim štitnicima i manjim postavljenim s obje strane. Samo iza njih, oblikovani bijeli jezičac za povlačenje prema van iz pete, debela traka kestena utisnuta kroz središte.

Unutar cipele, bijela i kestenjasta kontrast jedni protiv drugih još jednom, prvi zauzima unutarnje zidove, potonji ukrašavajući uložak. Bijeli Nike Air branding je tiskan na socklineru, a jezik koji se proteže iznad njega je u potpunosti Maroon u tonu. Tekst Air Jordana otisnut je duž gornjeg ruba jezika, a ispod njega se pojavljuju dva prozora kvadratnog oblika. Ispred jezika je kestenjasta čipka koja drži bijele čipke čvrsto na mjestu. Riječ "Nike" na površini se ističe jarko u bijeloj boji, a bijela čipka koja pokriva ispod nje preokreće ovu formaciju boja prikazujući vezeni Jumpman u kestenjastoj niti. Dovršavanje ovog zadivljujućeg Air Jordana 6 je mnogo suptilniji komad brendiranja - bijeli logotip Nike Air majstorski utkan u središte pete.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 6
  • Stilski kod 384664-116

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok