SPORTSHOWROOM

Jordan 6 Retro

"Gatorade"

384664-145

Jordan 6 Retro 384664-145 01
Jordan 6 Retro 384664-145 02
Jordan 6 Retro 384664-145 03
Jordan 6 Retro 384664-145 04

Ovaj šareni Jordan 6 Retro ima živopisnu shemu boja temeljenu na američkom brandu sportskih napitaka Gatorade, koji je radio s Michaelom Jordanom na TV oglasu 1991. godine koji je postao poznat kao Be Like Mike za optimističnu pjesmu i inspirativnu poruku koja je pratila reklamu. Cipela započinje s potplatom koji se sastoji od neprozirnih bijelih područja na vrhu pete i kroz središte stopala te poluprozirnih dijelova na svakoj strani prednjeg dijela stopala. Još jedan od tih djelomično prozirnih dijelova premošćuje petu sa medijalne na lateralnu stranu, njezini rubovi su šiljasti i neravni poput prednjih dijelova stopala. Ispod luka stopala utisnut je zeleni Jumpmanov logotip, dok niz kružnih oblika hvata označava nožni prst i petu, donoseći visoke razine vuče pod nogama. Srednji sloj poliuretana ima isti par poluprozirnih i bijelih dijelova Summit Whitea, od kojih prvi pokriva veći dio svoje dužine, dok se drugi nalaze na donjim dijelovima prednjeg dijela i pete. Vidljivo Zračni jastuk može se vidjeti unutar pete, a drugi džep odskočne obloge skriven je u prednjem dijelu stopala, pružajući nositelju vrhunsku udobnost. Vrpce od crnog poliuretana zatim ispunjavaju ostatak srednjeg potplata jer su slojevite iznad vrha prozirnih ploča na bokovima.

Na vrhu ove čvrste baze nalazi se gornji dio čija dinamička kontrastna blokada boja podsjeća na izvorne AJ6 boje. Dok su ploča Summit White peta i kutni bočni pokrov izrađeni od vrhunske kože, podloga Team Orange koja se proteže od sredine do pete formira se od glatke nubuck za finu cipelu. Perforacije se zatim pojavljuju na različitim mjestima, donoseći ventilaciju preko cijelog stopala. Na narančastim dijelovima bočnih stijenki nalaze se nakupine njih, a na donjoj polovici jezika bijeli materijal, s tim da se veće nakupine utiskuju u zaštitne jastučiće koji se izdižu iznad svakog gležnja. S obje strane jastučića za gležanj postavljene su pravilnije rupe, a između njih i prednjeg dijela ovratnika utisnuta su tri dijagonalna grebena.

Na stražnjoj strani cipele, crni oblikovani jezičak petlje iz pete, zakrivljen iznad topline ovratnika kako bi stvorio korisnu kuku za povlačenje kada ga stavljate. Debela linija Team Orangea je utisnuta kroz središte, a mali komad crne tkanine probija ovratnik ispod njega. To se povezuje s unutarnjom oblogom, koja je izrađena od istog tamnog materijala i oblaže cijelu unutrašnjost tenisice, nudeći meku udobnost oko stopala. Među njima, prskanje boje može se naći na ulošku, koji ugošćuje logo munje Gatorade u uzbudljivom tonu Team Orangea.

Vraćajući se u vanjski, prepoznatljiviji branding pojavljuje se na vrhu stopala, gdje svilenkasta Team Orange čipka pokriva pokazuje svoj vezeni Jumpman amblem u bujnoj zelenoj nijansi. Plastični prekidač koji osigurava bijele čipke na vrhu zatim obrće ovaj raspored boja tako da njegovo glavno tijelo bude zeleno, a Team Orange Jumpman otisnut na sredini. Veliki crni jezik stoji iza toga, dva prozora izrezana u lice i Air Jordan tekst utisnut duž gornjeg ruba. Stražnji dio jezika ukrašen je jedinstvenim tekstom koji se ponovno poziva na Gatorade oglas jer kaže "Ako bih mogao biti" u tiskanom fontu Team Orange - početak retka iz reklamnog jingla koji je upotpunjen riječima "poput Mikea". Konačno, ovaj nezaboravni dizajn Air Jordana 6 zaokružen je nježnim bijelim vezom koji tvori suptilno Jumpman i Air slovo u sredini pete.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 6
  • Stilski kod 384664-145

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok