SPORTSHOWROOM

Jordan 6 Retro

"Carmine"

384664-160

Jordan 6 Retro 384664-160 01
Jordan 6 Retro 384664-160 02
Jordan 6 Retro 384664-160 03
Jordan 6 Retro 384664-160 04

Ovaj Jordan 6 Retro je poznat po tome što ga je koristio sam Michael Jordan tijekom '91-'92 sezone, njegov živahan izgled što ga čini atraktivnim dizajnom. Konstruiran je na vrhu gumenog potplata s neprozirnim i prozirnim dijelovima, prvonagrađeni bijeli, potonji obojeni plavom bojom. Svaki od pojedinačnih komada oblikovan je u prepoznatljiv oblik s nazubljenim rubovima koji stvaraju intrigantne geometrijske slike na dnu cipele. U međuvremenu, krugovi različitih veličina utisnuti su ispod prednjeg dijela i pete kako bi pružili vuču, a veliki Jumpman u bogatoj nijansi crvene boje poznatoj kao Carmine snažno se ističe u svom središtu.

Elementi prozirnosti ostaju u sredini potplata, najviše oko vidljivog prozora u peti, ali i na svakoj strani prednjeg dijela stopala. Džep zraka može se vidjeti kroz ovaj prozor pete, inovativna tehnologija jastuka koja pruža maksimalnu udobnost ispod nogu. Ostatak srednjeg potplata ima mješavinu bijelog i crnog poliuretana, ponovno kovanje zanimljivih oblika tijekom, iako ovaj put s više zaobljenih rubova.

Iznad toga, gornji dio pokazuje dinamičku varijaciju u tonu između dva glavna dijela: podsloja od karmina i bijelih slojeva. Oba izrađena pomoću visokokvalitetnog nubucka, prvi se pojavljuje oko nožnog prsta i bokova, dok potonji obuhvaća cijelu petu, prije nego što daljnji bijeli prekrivač dosegne bočne zidove u dva velika luka. U prazninama koje su ostavile te krivulje, ispod sloja se može vidjeti nakupina perforacija, a veće su vidljive i u kvržicama oblika stošca koje prekrivaju gležnjeve. Osim što pružaju zaštitu oko tih dijelova stopala, osiguravaju prozračnost kroz prozračivanje rupa postavljenih u njih i na obje strane.

Preko vrha stopala, još više prozračivanja rupa su pritisnute u bijeli dio jezika, koji ima vezice vezanje preko njega u istom svijetlom tonu. Pokrov od čipke od karmina s crnim Jumpmanom koji je kroz njega utkan čuva gornji dio čipke, a na samom vrhu sjedi preklopnik kako bi ih osigurao na mjestu. Ova posljednja značajka je također Carmine u tonu, s još jednim crnim Jumpmanom na njemu. Odmah iza njega, gornji dio jezika pojavljuje se u crnoj boji, a njegova površina označena je dvjema velikim, kvadratnim rupama ispod reljefnog teksta Air Jordana. U unutrašnjosti cipela je gotovo u potpunosti crna, osim još jedne Jumpmanove siluete, koja je ovaj put otisnuta u bijeloj boji na ulošku.

Unutarnja obloga tenisice se zatim malo prolije po toplini kako bi se stvorio mali crni jezičak na vrhu pete. Luk iznad njega je crni povucite karticu s Carmine bend reljefni preko njega. Središte bijelog sloja pete ispod nje krasi posljednji od Jumpmanovih logotipa cipele, koji je izrađen u jarko crvenom vezu. Ispod nje je riječ "Air" u istoj boji karmina, čime se ovaj upečatljivi Air Jordan 6 zatvara s konačnim podebljanim kontrastom.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 6
  • Stilski kod 384664-160

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok