SPORTSHOWROOM

Jordan 6 Retro

"Black Infrared"

384664-060

Jordan 6 Retro 384664-060 01
Jordan 6 Retro 384664-060 02
Jordan 6 Retro 384664-060 03
Jordan 6 Retro 384664-060 04

Svijetle boje akcenti donose ovaj elegantan Jordan 6 Retro tenisica na život, gradeći podebljane kontraste preko svog elegantnog gornjeg. Počevši ispod nogu, njegov temelj se sastoji od nekoliko različitih područja grippy gume. Prvi je neprozirni crni komad koji se kreće kroz središte stopala od nožnog prsta gotovo do pete. Ovdje ga susreće prozirni dio s nazubljenim rubovima koji ga odvaja od drugog dijela crne gume koja zatvara petu. Još dva prozirna segmenta, oba s blijedoplavom nijansom koja prolazi kroz njih kao i prvi, pojavljuju se na obje strane prednjeg dijela stopala, prije nego što Jumpman skoči preko sredine potplata u plamtećoj crvenoj nijansi poznatoj kao Infrared 23. Upotreba ove snažne nijanse crvene boje odgovorna je za nadimak cipele: Infracrveni.

Pomicanjem prema gore, poliuretanski srednji potplat, sa svojim glatko zakrivljenim rubovima koji se valjaju gore i dolje poput valova duž svakog boka, još jednom spaja iste tri boje. Prozirni dijelovi se pojavljuju s obje strane prednjeg dijela i pete, a potonji imaju jasne prozore koji omogućuju nositelju da vidi zračni jastuk koji je tamo prisutan. Svaki od ovih segmenata je na vrhu s infracrvenom vrpcom 23, a ostatak srednjeg sloja je ukrašen crnom bojom.

Dok je jedini ima mnoge varijacije u tonu, gornji ima više kohezivan izgled jer je potpuno premazan od pete do pete u plišanoj crnoj nubuck. To uključuje oba primarna sloja, od kojih jedan pokriva prednju polovicu cipele, dok drugi obuhvaća petu i tvori slojeve koji se kreću naprijed i natrag preko bokova. Skriven ispod toga je sloj od 3M reflektirajućeg materijala koji se pojavljuje samo u tami, a u tom trenutku može se vidjeti kroz niz perforacija koje ispunjavaju bočne zidove i gomoljaste izbočine koje štite gležnjeve, a također daju ovratniku njegov jedinstveni oblik.

Još više ventilacijskih otvora može se naći u mekoj tkanini jezika, koja je također crna, kao i čipke koje se križaju preko nje. Na vrhu ih drži infracrveni 23 prekidač s crnim Jumpmanom na njemu, a crni pokrov s infracrvenim 23 Jumpmanom vezenim u njega štiti vezice ispod toga. U međuvremenu, vrh jezika je formiran od čvršćeg materijala, još jednom u crnoj boji, koji ima Air Jordan slova isprepletena duž gornjeg ruba i dva kvadratna prozora izrezana u njega.

Interno, ista tema boja pojavljuje se kao i mekana obloga tkanine crna i uložak Infracrveni 23. Skup crnih Nike Air marki otisnut je na potonjem, a bivši petlje preko topline na peti kako bi tamo stvorio malu karticu. Luk iznad ove posljednje značajke je crna kartica za povlačenje s debelom trakom koja se iz nje diže u živopisnim infracrvenim 23 tonovima. Suptilniji dodir je korišten na peti ispod nje, gdje su crni Nike Air tekst i snijeg vješto vezeni u nubuck završiti ovaj nečujni tenisica u stilu.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 6
  • Stilski kod 384664-060

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok