SPORTSHOWROOM

Jordan 5 Retro x Supreme

"Desert Camo"

824371-201

Jordan 5 Retro x Supreme 824371-201 01
Jordan 5 Retro x Supreme 824371-201 02
Jordan 5 Retro x Supreme 824371-201 03
Jordan 5 Retro x Supreme 824371-201 04

Ovaj Jordan 5 Retro x Supreme kolaborativni dizajn prikazuje niz jedinstvenih detalja o brendiranju uz dinamične ukrase kako bi stvorio temeljito privlačnu tenisicu. Njegov gumeni potplat počinje s prilično neutralnim tonovima bijele boje na prozirnim dijelovima za riblju kost ispod pete i prednjeg dijela i crnim na neprozirnom području ispod luka i zatvarajući nožni prst. Međutim, dok je jordansko slovo utisnuto u crno područje bez promjene tona, djelomično prozirna površina prednjeg dijela otkriva svijetle Fire Red Jumpman i Supreme logotipe iza zamućenog gumenog pokrova.

Crna tema iz čvrstih dijelova potplata nastavlja se u srednji potplat poliuretana, brišući oko gotovo cijelog opsega, s iznimkom živopisno obojenih zuba morskog psa na bočnoj strani i jednog zuba na srednjoj strani. Oni dolaze u Fire Red i prošarani su prskanjem bijele boje, za upečatljivu estetiku. U međuvremenu, prozirni prozori na svakoj strani pete pružaju pogled na zračni jastuk postavljen unutar, koji nudi najbolju razinu udobnosti nositelju.

Pomicanjem prema gore zemljane boje dolaze u igru dok su platneni paneli obloženi u Desert Camo tonovima bež i smeđe, s mrljama bijele i crne točkaste preko vrha. Poseban raspored ovih grafika i boja razlikuje se na svakoj cipeli, čineći iskustvo posjedovanja para jedinstvenim za svakog nositelja. To vrijedi za štitnik prsta, podlogu prednjeg stopala, četvrtinske ploče, brojač valovitih rubova pete i ovratnik. Izbočene izbočine drže se preko svakog gležnja, pružajući izvrsnu zaštitu, a medijalna strana ovratnika diže se više od bočnog, učinkovitije se oblikujući u oblik gležnja.

Na bočnim stijenkama, prozirna bijela mreža omogućuje prozračnost cipela, a istovremeno otkriva preveliki crni Supreme branding na sloju iza njega. Drugi dio ove mreže pojavljuje se na vrhu stopala, gdje čini dno jezika. Njegova gornja polovica, u međuvremenu, obložena je reflektirajućim srebrnim materijalom s crnim Jumpmanom smještenim u sredini koji ima natečen obris kako bi se vizualno istaknuo od površine. Crne vezice se vežu ispod njega kroz crne komade TPU postavljene u četvrtinu panela i prednji dio ovratnika. Na vrhu, oni prolaze kroz zaključavanje čipke koja se sastoji od Fire Red prekidača i prozirnog plastičnog kućišta koje osigurava sigurno zaključavanje na stopalo.

Unutarnji dio cipele prekriven je crnim fleecy materijalom koji djeluje kao mekani pokrivač oko stopala. To uključuje stražnji dio jezika, na kojem su utkane dvije Fire Red mrlje, jedna s tekstom Air Jordana u bijeloj boji, a druga velika slova. Uložak također ima dvostruki brend, ovaj put u obliku bijelog Jumpmana i poznatog logotipa Supreme box. Natrag na vanjskoj strani, uobičajena 23 veza na bočnom brojaču peta zamijenjena je brojem 94 kao referenca na godinu kada je osnovan Supreme. Znamenke su ušivene u vanjsko platno u crnoj boji s bijelom podlogom, dajući im zadivljujući 3D izgled. Zatim, posljednji Jumpmanov logotip završava stvari u sredini pete, gdje je vješto izvezen u crnu nit.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 5
  • Stilski kod 824371-201

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok