SPORTSHOWROOM

Jordan 5 Retro

"Dark Concord"

DD0587-141

Jordan 5 Retro DD0587-141 01
Jordan 5 Retro DD0587-141 02
Jordan 5 Retro DD0587-141 03
Jordan 5 Retro DD0587-141 04

Ovaj elegantni Jordan 5 Retro odlazi za klasičnu kombinaciju crne i bijele boje tijekom većine dizajna, dok iskre bogate ljubičaste daju kraljevski izgled. Prvi od njih pojavljuje se podno u obliku velikog Jumpmana vidljivog iza prozirnog dijela potplata koji se nalazi ispod prednjeg dijela. Drugi dio poput ovog, s istim mutnim bijelim tenom i uzorcima hvatanja riblje kosti, stavljen je ispod pete, ali čvrsti komadi crne gume ispunjavaju središte stopala i nožnog prsta. Potonji se omata oko prednjeg dijela nožnog prsta, a u prvome je utisnut tekst Jordana, s dva duguljasta jastučića s obje strane kako bi se osigurala daljnja vuča nosiocu. Iznad toga leži crni srednji potplat izrađen od izdržljivog poliuretana čiji valoviti gornji rub stvara zanimljivu estetiku oko opsega tenisice. To je dodatno poboljšano jasnim prozorom u peti koji stavlja zračni jastuk unutar jedne izložbe i šiljaste formacije Dark Concorda koje jagging naprijed i natrag preko bočnog boka odmah iza prednjeg dijela. Jedan trokutasti šiljak u istoj tamnoj nijansi ljubičaste boje daje dodatni kontrast na medijalnoj strani kako bi se dovršila dinamička jedinica potplata cipele.

Gornji je pak izrađen od glatke bijele kože koja oblikuje temeljni sloj koji se naginje preko prednjeg dijela stopala i pruža ovratnik i ploče koje se preko njega naslažu. Sastoje se od štitnika za nožni prst, brojača peta s ekscentrično zakrivljenim rubovima i četvrtinske ploče na svakoj strani jezika. U zadnjem dijelu je postavljena struktura odzračivanja s bijelim prozirnim završetkom sličnim vanjskom potplatu. To se ponavlja preko vrha stopala ispod bijelih vezica, koje se drže na mjestu bijelim TPU pločama u četvrtini i ovratniku. Svaka od njih ima četiri očice za smještaj vezica, a prekidač napravljen pomoću mješavine prozirne i tamne plastike Concord čuva ih od labavog.

Unutar tenisice, obloga, uložak i stražnji dio jezika prekriveni su plišanim materijalom Dark Concord kako bi pružili mekanu udobnost oko stopala. Bijeli Jumpman krasi potplat, a bijela mrlja s tamnom Concord Air Jordan tekstom koja je kroz njega utkana može se naći na donjoj strani jezika. Na njegovom vanjskom dijelu, ovratnik se ispupčuje prema van na svakoj strani, medijalni bok se diže više od bočnog, ali oba stvaraju zaštitnu formaciju oko gležnjeva. Na drugim mjestima, prednji dio jezika je obložen reflektirajućim srebrnim materijalom, a podebljani ljubičasti Jumpman je vezen u središte. Još jedan od tih logotipa skače preko pete i zaokružuje ovaj Air Jordan 5 s živahnim bljeskom Dark Concorda.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 5
  • Stilski kod DD0587-141

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok