SPORTSHOWROOM

Jordan 5 OG

"Black Metallic"

845035-003

Jordan 5 OG 845035-003 01
Jordan 5 OG 845035-003 02
Jordan 5 OG 845035-003 03
Jordan 5 OG 845035-003 04

Ovaj elegantni Jordan 5 OG vjerni je prikaz častnog Black Metallic, koji je prvi put objavljen davne 1990. godine. Kao takav, izgrađen je na gumenom potplatu koji se prebacuje s plavo obojenog prozirnog dijela pete na neprozirni crni dio u sredini stopala i natrag na drugi djelomično prozirni komad ispod prednjeg dijela stopala. Svako od prozirnih područja obloženo je uzorcima hvatanja riblje kosti za izvrsnu vuču, dok crni dio ima dvije duguljaste kartice utisnute u bočne strane i Nike tekst utisnut kroz središte. U međuvremenu, nožni prst je također crn, a tamni Jumpman može biti napravljen iza prozirne gume u prednjem dijelu.

Srednji potplat od poliuretana u dva crna sloja leži iznad potplata, pružajući udobnost uz držanje. To čini putem zračnog jastuka koji se može vidjeti kroz pravokutni prozor na svakoj strani srednje pete. Nazubljeni zubi morskog psa zatim dodaju dinamičan rub strukturi dok režu naprijed-natrag iza bočnog prednjeg dijela, sa samo jednim trokutastim komadom na medijalnoj strani. Svaka je ukrašena bijelom bojom s malim mrljama crne boje koje su poprskane preko njih, za intrigantan detalj dizajna.

Gornji dio se vraća potpuno crnoj građi, njegova glatka nubuck površina stvara podlogu preko prednjeg dijela i oko ovratnika, te slojeve na nožnom prstu, četvrtini i peti. Bijeli TPU umetci krase svaki bok, njihova rešetka otvora omogućujući stopalu da diše, a također donose uvjerljiv tonski kontrast na bočnim zidovima. Još jedna od tih ploča pojavljuje se na donjem dijelu jezika, iza crnih vezica, koje prolaze kroz crne TPU ušice postavljene u svaku četvrtinu ploče i prednji dio ovratnika. Čvrsto su učvršćene na vrhu plastičnom vezicom s prozirnim vanjskim kućištem i Vatreno crvenim prekidačem u sredini.

Više blistavih Fire Red efekata pojavljuju se na ulošku, na kojem je otisnut skup bijelih Nike Air brandinga, i na stražnjoj strani jezika, čija crna površina ima bijelu zakrpu s tekstom Fire Red Air Jordan ušivenim u njega. Ostatak unutrašnjosti je obložen mekom crnom tkaninom, a vanjski dio ovratnika strši iznad svakog gležnja kako bi se tamo pružila dodatna zaštita, medijalna strana se diže malo više od bočne. Ispod toga, središte brojača valovitih rubova pete prikazuje logotip Nike Air u netaknutom bijelom vezu. Na drugim mjestima, najsjajniji i najprivlačniji detalj cipele rezerviran je za jezik, čiji je gornji premaz izrađen od metalnog srebrnog reflektirajućeg materijala koji se širi pod svjetlom. Konačno, logotip Fire Red Jumpman ispleten je kroz svoje središte, pružajući šareni zaključak ovoj klasičnoj tenisici Air Jordan 5.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 5
  • Stilski kod 845035-003

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok