SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro SE

"Neon"

CT5342-007

Jordan 4 Retro SE CT5342-007 01
Jordan 4 Retro SE CT5342-007 02
Jordan 4 Retro SE CT5342-007 03
Jordan 4 Retro SE CT5342-007 04

Privlačna shema boja na ovom Jordan 4 Retro SE temelji se na klasičnom dizajnu Air Max 95 poznatom kao Neon. U spomen na omiljenu tenisicu obožavatelja, ovaj AJ4 dobio je isti nadimak zbog upotrebe sličnih živopisnih zelenih limeta. Oni se mogu naći na vanjskoj potplati u obliku dva Volt-boja sekcija koje se snažno ističu od crne gume koja pokriva ostatak njegove površine. Jedna od njih je u prednjem dijelu, a njezine linije hvatanja riblje kosti pojačavaju posao koji je već obavljen višesmjernim uzorcima gaznog sloja vidljivim preko ostatka potplata, dok je druga ispod srednjeg dijela. Ovaj komad je gladak i ima crni Jumpman koji skače kroz njegovo središte. Crni dijelovi potplata se spajaju u srednji potplat na nožnom prstu i bočnoj strani, dok ostatak dolazi u marginalno svjetlijoj nijansi zvanoj Antracit. U svojoj peti, tu je vidljiva Air jedinica koja otkriva više nagovještaja Volt unutar cipele, a također dodaje spužvastu udobnost pod nogama.

Na gornjoj strani, elegantan gradijent boja dapper sivih stvoren je korištenjem sve svjetlijih nijansi na svakom sloju finog antilopa, blijedi od antracita do Cool Grey do Wolf Grey. Prednji sloj je najtamniji, s gotovo crnim tonom, središnji sloj je svjetlije sive boje, a četvrtina ploča i ovratnik su još svjetliji. Strukturni TPU trokuti koji podržavaju bočne stijenke također su svijetla nijansa sive, ali oblikovane ušice pričvršćene na njih predstavljaju neke bljeskajuće naglaske jer su ukrašene voltnim tonovima. To vrijedi i za one na dnu oka, dok vezice u stilu užeta koje prolaze kroz njih imaju bijeli i tamnosivi uzorak. Oko vezica, na bočnim i donjim četvrtinama četvrtine plohe, nalaze se tri područja mrežaste mreže koja su gotovo bijela i omogućuju prozračnost kroz tamniji materijal koji se nalazi iza njih.

Mekana, baršunasta tkanina jezika i unutarnje obloge nastavlja gradijent boje gornjeg dijela jer je premazan u još svjetlijoj nijansi od ovratnika. Zapravo, njegova boja je gotovo bijela, što znači da Volt uložak svijetli pored njega. Antracit Nike Air branding je otisnut na sockliner, okrenut u drugom smjeru na svakoj cipeli kako bi se stvorio nepodudarni učinak. Više Nike Air teksta u istoj tamnoj nijansi pojavljuje se na ploči pete, koja je sama po sebi tamno siva. Također ima suptilan sjaj, donoseći daljnji sjaj dizajnu. Drugdje, dva flastera su ušivena u jezik. Na donjoj strani nalazi se Air Jordan etiketa, dok na gornjoj strani ima crnu kvadratnu etiketu s Voltovom trakom koja oblikuje obrezivanje. Njegovo središte krasi dikromatski Jumpman i Flight tekst od kojih je polovica bijela, a druga polovica neonski zeleni Volt u konačnom cvatu boje.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 4
  • Stilski kod CT5342-007

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok