SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro

"Royalty"

308497-032

Jordan 4 Retro 308497-032 01
Jordan 4 Retro 308497-032 02
Jordan 4 Retro 308497-032 03
Jordan 4 Retro 308497-032 04

Crno-bijeli vanjski dio ovog Jordan 4 Retro oživljen je uporabom prepoznatljivih zlatnih efekata, za snažan osjećaj ekskluzivnosti. Jednostavna, ali elegantna boja može se naći na gumenom potplatu, čije višesmjerne ploče od riblje kosti pružaju nositelju sveobuhvatno prianjanje. U peti i ispod prednjeg dijela stopala, oni se pojavljuju u podebljanom crnom tonu, s istom bojom na ukrasima u obliku zvijezde na kapici nožnog prsta. U međuvremenu, bijela ispunjava središnji dio stopala, uključujući i glatki dio ispod luka stopala, koji ima konačnu crticu crne boje na Jumpmanu u sredini. S ovom značajkom koja podržava samouvjeren korak, srednji potplat se usredotočuje na udobnost pomoću zračnog jastuka. To se vidi kroz prozirni prozorčić u bijelom sloju srednjeg potplata ispod pete, koji se proteže duž bokova i oko nožnog prsta. Iznad toga, drugi sloj pojavljuje se u crnoj boji, čime se zrcali kontrastivna shema boja potplata.

Dok srednji potplat nosi posljednji znak bijele boje na ovoj tenisici, crna se vraća kao najistaknutija boja na gornjem dijelu. Pokriva elegantan antilop koji oblikuje slojeve kroz prednje stopalo, središte cipele od pete do pete, četvrtinu ploče i ovratnik. Korištenje ovog materijala daje ovom AJ4 doista luksuzan izgled koji, u kombinaciji s raskošnim zlatnim detaljima, objašnjava svoj nadimak - Royalty. Prvi od tih poletan efekata pokazuje svjetlucavo na vrhu i dnu oka u obliku metalik zlato čipke kaveza. Svaki je u obliku ventilatora s devet očica kako bi se omogućile različite opcije za oblikovanje crnih vezica cipela, a stražnje su povezane s crnim trokutastim krilima koja jačaju njegovu strukturnu cjelovitost. Među tim značajkama na četvrtini ploče su tri područja crne mreže koja olakšavaju ventilaciju preko vrha stopala, a također pružaju zadivljujuću estetiku.

Uporaba crnog antilopa nastavlja se preko jezika, gdje se nalazi crna tkana etiketa s metalik zlatnim Jumpmanom umjetno vezenim u nju zajedno s tekstom Leta u istoj zlatnoj niti. Elegantnije crno sjenčanje ispunjava unutrašnjost cipele, gdje premazuje sve osim zlatnog Jumpman logotipa. U međuvremenu, natrag na vanjskoj strani, oblikovana peta ploča je prorezana između slojeva antilopa kako bi stražnjem dijelu stopala dala puno karaktera. Kao i većina tenisica, crna je i oblikovana u ventilator koji odgovara oblikovanim ušicama, osim što tamo gdje one imaju rupe, ima reljefne kocke, što ga čini prikladnim poteznim jezičcem za lako pričvršćivanje cipele. Ispod toga nalazi se posljednja blistava značajka - metalik Gold Jumpman koji upotpunjuje ovu kraljevsku tenisicu Air Jordan.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 4
  • Stilski kod 308497-032

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok