SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro

"Pure Money"

308497-100

Jordan 4 Retro 308497-100 01
Jordan 4 Retro 308497-100 02
Jordan 4 Retro 308497-100 03
Jordan 4 Retro 308497-100 04

Ovaj Jordan 4 Retro ima čist izgled izveden iz uglavnom jednobojnog vanjskog, dok mu razni šik detalji daju luksuznu kvalitetu koja ga je vidjela pod nadimkom Pure Money. Vanjski potplat je bijelo-na-bijelo, slično kao i ostatak tenisice, ovaj elegantan ton koji pokriva kapu nožnog prsta na prednjoj strani, uzorak hvatanja riblje kosti kroz glavni dio stopala i glatki dio u sredini. Jedina iznimka je čista platina Jumpman ispod luka stopala - suptilna varijacija u tonu. Srednji potplat je također bijel od pete do pete, uključujući i komad u stražnjoj polovici stopala koji drži vidljivi Nike Air, dio koji se omata oko pete i stvara kosi krivulja na bočnoj strani, a gornji sloj koji štiti kožu iznad nje.

Krećući se u gornji, sjajni bijeli ton nastavlja se preko različitih slojeva prave i sintetičke kože koji krivotvore ikonski izgled Jordan 4. Tri zakrpe bijele mreže smještene oko strana i prednje vezice pomažu prozračiti stopalo, a također proizvode intrigantnu estetiku. Strukturni trokuti bijele kože izlaze iz bokova cipele kako bi se povezali s metalik srebrnim ušicama na vrhu okulara. Oni donose dodatnu snagu i stabilnost na bočne zidove, a kavezi kroma na drugom kraju vezica čvrsto drže stopalo na mjestu.

U unutrašnjosti cipele je bijela tema koja prekriva baršunaste unutarnje zidove i sockliner koji je i sam otisnut s metalik srebrnim Jumpmanom. Još jedan od ovih dinamičnih logotipa može se naći na Jordanovom znaku jezika letenja, ovaj put u bjelkastom tonu, prije nego se završni pojavi na peti. Ovaj posljednji Jumpman napravljen je od sjajnijeg kroma, koji donosi upečatljiv sjaj na stražnjoj strani stopala. Na kraju, Air Jordan etiketa ušivena je u donju stranu jezika i Pure$ tekst je izvezen na unutarnju stranu kartice pete kako bi se upotpunila ova tenisica s elegantnim dodirom.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 4
  • Stilski kod 308497-100

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok