SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro OG

"White Cement"

840606-192

Jordan 4 Retro OG 840606-192 01
Jordan 4 Retro OG 840606-192 02
Jordan 4 Retro OG 840606-192 03
Jordan 4 Retro OG 840606-192 04

Uglavnom siva shema boja koja ukrašava ovaj Jordan 4 Retro OG donosi moderan izgled uz nadimak Bijeli cement. Njegov potplat kombinira sva četiri tona koja se nalaze preko tenisice, s crnom preko prednje polovice, Tech Grey oko pete i nožnog prsta, bijelom kroz središte i plamtećom Fire Red ispod prednjeg dijela i na Nike tekstu ispod luka. Cijela višebojna značajka održava se ravnomjerno pomoću crta za držanje riblje kosti koje su orijentirane u različitim smjerovima kako bi pružile prianjanje u svim smjerovima.

Crni dio potplata proteže se oko nožnog prsta i bočne strane i čini dio srednjeg potplata. U međuvremenu, stražnji dio je bijele boje, proziran s unutrašnjom jedinicom zraka. Slojevito na vrhu ovog je traka Tech Grey materijala koji je poprskan crnim točkicama, stvarajući offbeat estetiku. Isti efekt se pojavljuje na ploči velike pete i trokutastim krilima koja pružaju strukturnu potporu bokovima. Ove posljednje značajke su pričvršćene na crne komade TPU-a koji sadrže nekoliko očica kako bi se bijele čipke učvrstile na vrhu očne jabučice. Ostatak ušica se spušta kroz bijelu kožu gornjeg dijela, prije nego se završne nalaze u drugom crnom TPU kavezu.

Glavni segmenti gornjeg dijela izrađeni su od glatke kože u netaknutoj nijansi bijele boje, a oko četvrtinskog panela pojavljuju se tri područja mreže, čime se olakšava ventilacija oko stopala. Unutar cipele, neizrazita bijela unutarnja obloga stvara neodoljiv kontrast s crnom bojom uloška i donjom stranom jezika. Bljesak Fire Red zračenja ispliva s tamne površine prvog na njegovu Nike Air brandingu, dok bijeli patch s Fire Red Air Jordan tekstom krasi potonji. Više Nike Air slova je utisnut na peta ploči u crnoj boji, a bijela Jordan Flight naljepnica ušivena u jezik domaćin Fire Red Jumpman zaključiti tenisice sa šarenim cvijet.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 4
  • Stilski kod 840606-192

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok