SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro

"Motorsports"

308497-117

Jordan 4 Retro 308497-117 01
Jordan 4 Retro 308497-117 02
Jordan 4 Retro 308497-117 03
Jordan 4 Retro 308497-117 04

Uzimajući inspiraciju iz šarenice napravljene za proslavu 4. godišnjice superbike tima Michaela Jordana, ovaj Jordan 4 Retro je prikladno nazvan Motorsports. Kao takve, njegove boje odražavaju one motociklističke momčadi, počevši od potplata. Ova grippy značajka ima blijedo sivi ton na peti i nožnom prstu i dva bijela dijela kroz sredinu stopala pored većeg komada u Varsity Blue. Većina tih komponenti su obloženi udubljenja riblje kosti koji cik-cak naprijed i natrag pružiti prvoklasnu vuču pod nogama, ali središnji bijeli dio je glatka i ima Varsity Blue Jumpman utisnut na njega.

Bogatiji plavi tonovi pojavljuju se oko prednje polovice srednjeg sloja, osobito na bočnoj strani. Crno-bijeli slojevi zatim čine ostatak poliuretanske značajke, a vidljiva zračna jedinica sjedi ispod pete kako bi pružila izvrsnu udobnost nositelju. Na gornjoj strani, glatka bijela koža daje cipeli određenu gracioznost jer čini preklapanje prednjeg dijela, ploču koja se proteže od pete do pete, ovratnik i okular. Široka bijela mreža leži preko četvrtine s obje strane i sprijeda, s crnim materijalom postavljenim izravno iza nje za dinamičan tonski kontrast. Crna strukturalna krila protežu se od kožnih bokova preko mreže kako bi se pričvrstili na Varsity Blue čipke kaveza na vrhu očnog oka. Dok ove pričvršćuju bijele čipke na vrhu, još dvije drže stvari na mjestu na dnu.

Na jeziku, srebrno sivi kvadrat daje ugodan sjaj tenisici. Tekst Black Flight pojavljuje se ispod Varsity Blue Jumpmana, a drugi takav logo krasi crni uložak. Ova privlačna nijansa plave i dalje se nalazi na donjoj strani jezika, koja sadrži bijelu mrlju s Varsity Blue Air Jordan natpisom ušivenim u nju. Velika ploča s crnom petom ispunjava stražnju stranu cipele, a gornja polovica je oblikovana u prikladnu karticu za povlačenje. Na njega je utisnuta konačna Jumpmanova silueta, Varsity Blue tonovi koji ukrašavaju nezaboravnu siluetu za snažnu završnu obradu.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 4
  • Stilski kod 308497-117

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok