SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro

"Laser"

705333-105

Jordan 4 Retro 705333-105 01
Jordan 4 Retro 705333-105 02
Jordan 4 Retro 705333-105 03
Jordan 4 Retro 705333-105 04

Ovaj zamršeno ukrašeni Jordan 4 Retro dio je veće kolekcije tenisica objavljenih u povodu 30. obljetnice Jordanske linije potpisa. Jedinstveno dizajniran gornji dio daje mu jedinstvenu estetiku, dok je jedini uređaj pruža uobičajeni spoj udobnosti i vuče. Za početak, potplat je prožet uzorcima gaznog sloja riblje kosti okrenutim u različitim smjerovima kako bi se generiralo sveobuhvatno prianjanje preko cijele njegove površine. Također je proziran od pete do pete, s ugodnom primjesom plave boje koja prolazi kroz njega i Jumpman koji se nalazi ispod luka stopala. Prozirnost se nastavlja do određene mjere na središnjem dijelu stopala, omatajući se prema gore kako bi pokrila dijelove bočne strane i nožnog palca. Ostatak srednjeg sloja poliuretana sastoji se od dva različita sloja - donjeg u bijeloj i gornjeg u metalnom srebru. Ovaj drugi komad ima privlačan sjaj, dok donji sloj ima jasan prozor u peti koji otkriva zračni jastuk skriven iznutra za vrhunsku udobnost.

Iznad toga, cijela duljina bijelog gornjeg dijela prikazuje dinamičnu grafiku skiciranih uzoraka u nizu intrigantnih oblika i dizajna koji su mu donijeli nadimak Laser. Ovi crteži prikazuju se na prednjem blatobranu, glavnom sloju, ovratniku i četvrtini, samo zaustavljajući se na peti kako bi se omogućio prostor za veliku ploču koja je tamo postavljena. Ova oblikovana bijela pločica ima Chrome Jumpman koji se diže iz središta, a gornji dio oblikovan je u oblik ventilatora i reljefni s redovima jastučića, što olakšava držanje pri povlačenju cipele. Kromirane TPU čipke kaveza na vrhu i dnu jezika dolaze u sličnom dizajnu, ali s ušicama pritisnutim u njih kako bi se smjestile bijele čipke.

Bijele mrežaste ploče postavljene su na svaku stranu četvrtine i donjeg dijela jezika kako bi pružile izvrsnu prozračnost preko stopala. Strukturna krila u istom tonu četkaju stražnji dio ovih četvrtinskih umetaka, povezujući se s krajnjim čipkastim kavezima kako bi pružili dodatnu potporu bokovima. Unutra je cipela obložena srebrno sivim nijansama, kako na unutarnjim zidovima, tako i na ulošku, koji ima velikih 30 natpisanih na njemu u bijeloj boji kao referencu na to da je pušten u 30. godini Jordanskih tenisica. Na stražnjoj strani jezika nalazi se sličan materijal koji ga pokriva, a u njega je ušiven flaster Air Jordan, koji je ispisan naopako tako da je čitljiv kada se jezik preklopi. Natrag na vanjskoj strani, gornji dio jezika pokazuje više skicirane grafike i Chrome naljepnica je smjelo postavljena na njega. Zaokruživanje ovog slavljeničkog Air Jordana 4 je reljefni Jumpman, koji stoji poput snažnog kipa u središtu ove sjajne etikete.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 4
  • Stilski kod 705333-105

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok