SPORTSHOWROOM

  Jordan 4 Retro

  "Cool Grey"

  308497-007

  Jordan 4 Retro 308497-007 01
  Jordan 4 Retro 308497-007 02
  Jordan 4 Retro 308497-007 03
  Jordan 4 Retro 308497-007 04

  Ovaj Jordan 4 Retro odlikuje se profinjenim tonovima i klasičnim detaljima, stvarajući tenisice s okusom. Počinje s glatkim gornjim dijelom nubucka u Cool Greyu, koji je izrađen od slojevitih ploča u prednjem dijelu stopala, kroz duljinu cipele, oko ovratnika i preko četvrtine. Posljednji dio sadrži mrežastu mrežu koja prozračuje stopalo, dok se Cool Grey trokutaste strukture uzdižu s bokova kako bi pružile dodatnu potporu. Oni su pričvršćeni za kaveze od čipke od tamnog ugljena koji smještaju Cool Grey čipke na vrhu oka, s drugim parom koji čuva stvari na donjem kraju.

  Ista elegantna nijansa sive ponovno se pojavljuje na velikoj nubuck peta ploči koja se spaja prema gore u obliku ventilatora povući karticu na vrhu. U sredini se nalazi sjajni kromirani Jumpmanov logotip obrubljen nježnom linijom šavova za dodatni učinak. Ispod toga, središnji sloj se krivulja prema sredini potplata, koji se sastoji od bijelog dijela oko pete i strana, s crnom bojom kroz nožni prst i bočnu stranu. Vidljiva zračna jedinica probija petu, nudeći nositelju visoku razinu udobnosti pod nogama.

  Cijela tenisica je gumeni potplat s višesmjernim udubljenjima riblje kosti postavljenim preko njegove površine kako bi se nositelju pružila čvrsta vuča. Većina ove osobine je tamni ugljen, ali ispod luka stopala nalazi se glatki bijeli dio čije je središte obilježeno kukuruzom Varsity Jumpman. Kapica na nožnom prstu također je bijela, a odmah iza nje još je jedan segment ukrašen svijetložutom nijansom kukuruza Varsity.

  Unutar cipele, tamni ugljen se ponovno pojavljuje, ovaj put pokrivajući unutarnje zidove i sockliner, koji ugošćuje bijelog Jumpmana. Taj se logotip snažno ističe u odnosu na tamnu pozadinu koju pruža uložak, kao i krpa Varsity Maize Air Jordan ušivena u materijal tamnog ugljena koji pokriva stražnji dio jezika. Ovaj trio tonova dolazi zajedno posljednji put na kvadrat naljepnice na jeziku s druge strane. Eksterijer ove tenisice je tamni ugljen, njegov leteći tekst Varsity Maize i njegov Jumpman bijeli, čime se ova tenisica upotpunjuje zadivljujućom kolekcijom kontrastnih boja.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 4
  • Stilski kod 308497-007

  SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

  Nastavak

  Odaberite svoju zemlju

  Europa

  Amerike

  Azija Pacifik

  Afrika

  bliski istok