SPORTSHOWROOM

Jordan 3 Retro

"Wolf Grey"

136064-004

Jordan 3 Retro 136064-004 01
Jordan 3 Retro 136064-004 02
Jordan 3 Retro 136064-004 03
Jordan 3 Retro 136064-004 04

Šik detalji i sofisticirane boje čine ovaj Jordan 3 Retro dapper tenisica. Njegov gumeni potplat ukrašen je uglačanom sivom završnom obradom koja mu daje pomalo eteričnu kvalitetu, dok su Jordanov tekst utisnut ispod pete i stožasti dio koncentričnih prstenova ispod prednjeg dijela crni. Povezan s linearnijim uzorcima gaznog sloja kroz ostatak stopala i zvjezdastim utiscima na nožnom prstu, ovaj potplat donosi vrhunsku vuču nosiocu. U međuvremenu, njegov lagani poliuretanski srednji potplat dodaje trajnost i udobnost mješavini. Prvi se postiže izborom materijala, a drugi dolazi zbog vidljivog zračnog jastuka u peti. Estetski, uspostavlja uvjerljiv tonski kontrast jer je njegov donji dio potpuno bijeli, a gornji sloj bijeli na prednjoj i crni oko pete.

Glavni dio gornjeg dijela se prebacuje na čupavi Wolf Grey ton, premaz u boji blatobrana i preklopljenog kožnog prekrivača koji pokriva prednje i bočne strane. Njegova siva koža čak čini dno i vrh oka, iako je njegov srednji dio odsječe od rubova jezika kako bi se izložilo područje koje nekonvencionalno pokazuje AJ3-ov poznati slon-print grafiku. Ovdje nepravilni oblici dolaze u crnoj boji, a pukotine između njih istaknute su svjetlucavom metalik srebrnom nijansom. Izranjajući s površine ovog privlačnog podsloja su crni TPU polukrugovi, od kojih svaki sadrži ušicu kroz koju prolaze crne vezice. Ostale očice su postavljene u Wolf Grey kožni sloj, koji ima crne metalne prstenove u donjem dijelu i crne TPU parove na prednjem dijelu ovratnika.

U unutrašnjosti cipela je jednako profinjena, a njezini bijeli unutarnji zidovi okružuju crni uložak na kojem je otisnut Wolf Grey Jumpman. Natrag na vanjskoj strani, ploča s pretjeranim petama oblikovana je u konusni oblik, a njegova zakrivljena gornja polovica može se koristiti kao traka za povlačenje zahvaljujući grebenima koji su na nju utisnuti. U međuvremenu, donja polovica prikazuje Wolf Grey Jumpman Air branding koji se hrabro uzdiže sa svoje crne površine. Iza ove ploče, vrh ovratnika je crn i ispunjen je malim perforacijama kako bi se povećala prozračnost tenisice. Prepoznatljiva grafika s otiscima slonova krasi prekrivače na nožnim prstima i petama, što modelu daje snažnu prisutnost. Zatim, srebrno sivi Jumpmanov vez označava vrh crnog jezika kako bi zaokružio ovaj otmjeni Air Jordan 3 u stilu.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 3
  • Stilski kod 136064-004

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok