SPORTSHOWROOM

Jordan 3 Retro SP x A Ma Maniére

"Raised by Women"

DH3434-110

Jordan 3 Retro SP x A Ma Maniére DH3434-110 01
Jordan 3 Retro SP x A Ma Maniére DH3434-110 02
Jordan 3 Retro SP x A Ma Maniére DH3434-110 03
Jordan 3 Retro SP x A Ma Maniére DH3434-110 04

Fini materijali i zemljani tonovi udružuju se na ovom Jordan 3 Retro SP x A Ma Maniére kako bi stvorili dapper tenisicu. Napravljen za žene, ali i dizajniran da bude privlačan za muškarce, prikazan je u kratkom filmu pod nazivom Odgoj žena, koji je ujedno i nadimak cipele. Film prikazuje različite žene koje rade svoj svakodnevni posao, dok pripovjedač na vrhu čita poruku zahvalnosti. Također, tenisica je napravljena u čast žena, a posebna inspiracija je preuzeta od majke vlasnika A Ma Maniére Jamesa Whitnera, koji mu je kupio Air Jordan 3 dok je bio dijete.

Mnoge su značajke cipele na neki način izmijenjene, ali dizajn potplata ostaje vjeran izvorniku, s istim blokadnim dijelovima oko ruba, ovdje u Srednje sivoj boji i tamnijim sivim komadom u obliku stošca ispunjenim prstenastim oblicima drške ispod prednjeg dijela. Bijeli dio se pojavljuje ispod pete i medijalnog ruba, tamnosivog Nikeovog brenda koji se nalazi u njegovom središtu. Iznad izbočine u obliku zvijezde na prednjoj strani potplata, prst je prekriven bijelom gumom. U međuvremenu, ostatak srednjeg potplata raspoređen je u dva sloja poliuretana - donji u krem tonu koji ima jasan prozor u peti kako bi pokazao udoban džep cipele zračnog jastuka i gornji komad čija je prednja polovica bijela i čiji stražnji dio obuhvaća petu s debelom trakom ljubičaste rude.

Na drugim mjestima, gornji dio je napravljen od bijele kože kroz blatobran i glavni prekrivač koji se proteže od prednjeg stopala do ploče pete. Srednje sivi slojevi u obliku raskošnog antilopa sjede na nožnom prstu i peti, a potonji luk prema dolje oko stražnjeg dijela stopala kako bi se omogućio prostor za veliku ploču pete. Ova komponenta ima eksterijer krem boje s debelim linijama utisnutim na gornju polovicu kako bi pružila udobno mjesto za korisnika kada navuče cipelu. Njegova donja polovica zatim dolazi s podignutim srednjesivim Nike Air brandom za glatki tonski kontrast.

Više Srednje siva antilopa okružuje ovratnik i ističe gornji dio oka. Ovdje, krem TPU polukrugovi tvore skup ušica na svakoj strani bijelog kožnog jezika, s drugim parom postavljenim na prednji dio ovratnika. Na drugom kraju, glavni prekrivač gornjih rezova preko sive antilope, s pet kremastih prstenova pritisnutih u svaku stranu kako bi se ponudile ušice za vezice koje se provlače sve do dna jezika. Vrh je ukrašen izvezenom siluetom srednje sive boje Jumpman na desnoj nozi i prepoznatljivim logom A Ma Maniére na lijevoj strani. Ulošci ljubičaste rude imaju iste efekte marke na suprotnim nogama, ovaj put tiskane u bijeloj boji, a unutarnja obloga je obložena satenskim poplunom koji nježno miluje stopalo.

Osim ovog jedinstvenog dizajna, ova tenisica sadrži niz jedinstvenih detalja koji se lako mogu propustiti na prvi pogled. Jedan od njih je i tekst "Naporniji rad" tiskan velikim slovima na gležnjeve na kraju vezica. Zatim, na donjoj strani kartice pete, svaka cipela skriva drugačiju poruku osnaživanja - na lijevoj strani piše "Sve što imamo je jedni druge", dok na desnoj strani piše "Morate se udobno hodati sami", oboje rukom pisanim fontom koji predstavlja vrhunac ove nevjerojatne suradničke tenisice.

  • Spol Žene
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 3
  • Stilski kod DH3434-110

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok