SPORTSHOWROOM

Jordan 3 Retro OG

"True Blue"

854262-106

Jordan 3 Retro OG 854262-106 01
Jordan 3 Retro OG 854262-106 02
Jordan 3 Retro OG 854262-106 03
Jordan 3 Retro OG 854262-106 04

Ovaj Jordan 3 Retro OG vjerna je rekreacija prve True Blue šarenice objavljene 1988. godine, što ga čini vrlo poželjnom tenisicom. Njegov potplat dolazi s klasičnim sivim vanjskim rubom koji se sastoji od različitih struktura prianjanja koje se kombiniraju kako bi nositelju pružile izvrsnu vuču. Na medijalnoj sredini stopala nalazi se mali bijeli dio gume koji se proteže u središte potplata ispod pete, privlačan komad teksta Varsity Red Nike utisnutog na njega. Ista jarka nijansa crvene boje zatim se ponovno pojavljuje na ovalnom dijelu ispod prednjeg dijela, koji ima koncentrične prstenove koji se šire preko njega za još daljnje prianjanje.

Slojevito iznad ove čvrste baze je poliuretanski srednji potplat koji uključuje dva hrpa - donji potpuno bijeli i elastično vidljivi zračni jastuk u peti, onaj iznad True Blue uz bočnu stranu i oko pete i bijeli na srednjoj nozi. Nožni prst je u međuvremenu bijel s umetnutim žlijebom.

Gornji dio izrađen je od bijele pomiješane kože, kako na blatobranu tako i na glavnom sloju, koji pokriva većinu cipela dok dopire od prednjeg stopala do ploče pete. Ova posljednja značajka je također bijela, njegova pretjerana veličina formirana u obliku stošca, s podignutim trakama u gornjem dijelu koji djeluje kao mjesto za nositelja da se drži kada vuče cipelu. Nasuprot tome, donja polovica prikazuje reljefni Nike Air branding u True Blue boji. Dalje niz petu nalazi se prekrivač s otiscima slonova koji se zakrivljuje prema gore dok se kreće oko bokova, prije nego što se reže natrag prema sredini potplata.

Ova životinjska grafika zaštitni je znak modela AJ3, njegova poznatog spoja sivih tonova koji se ponavljaju na drugom prekrivaču koji okružuje nožni prst, kao i na dijelu očnog kapka gdje se bijela četvrtinska ploča povlači od gornjeg ruba. Istinski plavi TPU polukrugovi se nalaze u sredini ove strukture, stvarajući ušice koje se nalaze na bijelim čipkama na vrhu. Na donjem dijelu oka vraća se bijela koža četvrtine ploče, Varsity Red prstenovi pojačavaju očice pritisnute u nju kako bi se učvrstile čipke sve do dna.

Sam jezik je bijeli, što omogućuje upečatljivom Varsity Red Jumpmanu na vrhuncu da se ističe još impresivnije nego što bi inače. Iznad njega, rub jezika također se pojavljuje u Varsity Red, boja se zatim širi duž donje strane i nastavlja na uložak. Ovdje je otisnut bijeli logotip tvrtke Nike Air, a unutarnji zidovi koji ga okružuju su True Blue. Natrag na vanjskoj strani, glavni prekrivanje petlje prema dolje od ogrlice topline otkriti podsloj više bijele kože, a konačni savjet True Blue može se vidjeti na prednjoj strani ovratnika u obliku više TPU ušica postavljenih u svaku stranu, čime se zaključuje ovaj šik Air Jordan 3 dizajn.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 3
  • Stilski kod 854262-106

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok