SPORTSHOWROOM

Jordan 3 Retro OG

"Black Cement"

854262-001

Jordan 3 Retro OG 854262-001 01
Jordan 3 Retro OG 854262-001 02
Jordan 3 Retro OG 854262-001 03
Jordan 3 Retro OG 854262-001 04

Ovaj Jordan 3 Retro OG nosi zbirku dinamičnih značajki i privlačnih tonskih kontrasta, što ga čini vrlo poželjnom tenisicom. Poznat kao Black Cement zbog svoje neodoljive upotrebe tamnih nijansi, počiva na gumenom potplatu s bijelim dijelom ispod pete, vatreno crvenom ovalnom ispod prednjeg dijela i Cement sivim uzorcima gaznog sloja oko rubova i preko središta. Nožni prst prekriven je stotinama sitnih reljefnih zvijezda, a ovalni dio ima koncentrične prstenove ugravirane u njega za dodatno prianjanje. U međuvremenu, upečatljiv Fire Red Nike tekst nalazi se u središtu bijelog područja potplata. Bijelo sjenčanje se također može naći na većini srednjeg potplata, uključujući i oko gumenog poklopca nožnog prsta i duž poliuretanskog sloja koji se proteže oko pete, prozirnog prozora koji pokazuje džep zraka koji se drži unutra. Međutim, sloj malo iznad toga je bijeli na prednjoj polovici i crni na stražnjoj polovici, koja okružuje petu.

Snažni crni tonovi zatim ispunjavaju većinu gornjeg dijela, od glatke kožne blatobrana do pohabane kože glavnog prekrivača, koja doseže sve od pete do pete ploče. Kako prelazi četvrtinu, ovaj teksturirani komad materijala reže se naprijed i natrag oko ruba jezika kako bi stvorio kompozitni okular. U donjem dijelu nalaze se vatreno crvene očice postavljene u crnu kožu, dok gornji dio ima sloj cementno sivog materijala ispunjenog sitnim perforacijama. Niz crnih TPU polukrugova formira više očica ovdje za crne vezice koje se provlače kroz. Čak i dalje, na prednjem dijelu ovratnika, nalazi se još jedan par ušica sa svake strane jezika, ove izrađene od Cement Grey TPU. Otkrivena je dodatna traka podloge Cement Grey oko ovratnika gdje se kožni prekrivač spušta prema peti, a njegova površina ponovno je označena ventilacijskim otvorima.

Unutar podstavljene obloge cipele je i Cement Grey, ali njezin uložak i stražnji dio jezika blistavo sjaje u jarkom Fire Redu. Na prvom je otisnut crni logotip tvrtke Nike Air, a na drugom bijeli flaster koji krasi potonji, prije nego što se na vanjskom dijelu pojave jasniji efekti brendiranja. Prvi od njih je veliki sivi Nike Air tekst koji je utisnut u ploču crne pete odmah ispod skupa debelih grebena koji se mogu koristiti za čvrsto hvatanje cipele prilikom stavljanja. Na drugim mjestima, prednji dio jezika ukrašen je cementno sivim tonovima, s perforacijama u donjem dijelu i vatreno crvenim Jumpmanom koji se jasno ističe na vrhuncu. Na kraju, prepoznatljivi slonovi-print paneli omataju i nožni prst i petu, čime se ovaj Air Jordan 3 upotpunjuje zadivljujućim detaljem.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 3
  • Stilski kod 854262-001

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok