SPORTSHOWROOM

Jordan 3 Retro

"Infrared 23"

136064-123

Jordan 3 Retro 136064-123 01
Jordan 3 Retro 136064-123 02
Jordan 3 Retro 136064-123 03
Jordan 3 Retro 136064-123 04

Ovaj Jordan 3 Retro primijenio je ikonični Infrared 23 ton za stvaranje živopisnih naglasaka na različitim dijelovima vanjskog dappera. Počevši od potplata, ova boja ukrašava zakrivljenu mahunu koja se nalazi ispod prednjeg dijela i Jordanovo slovo reljefno ispod pete. Prvi je obložen prstenastim uzorcima prianjanja koji se šire preko njegove površine kako bi ponudio drugačiji oblik vuče od onoga koji pružaju zvjezdasti čvorovi na nožnim prstima i blokadnije strukture koje čine gazište preko ostatka značajke. Ti drugi dijelovi su uglavnom crni osim područja bijelog ispod pete i medijalnog ruba, koji služi za jačanje crnog boje koja se tamo nalazi. U međuvremenu, srednji potplat se kreće od bijelog nožnog prsta s linijom šavova postavljenom u njega do dvoslojnog poliuretana koji je bijel duž donjeg dijela i srednje duljine gornjeg dijela, a crn oko pete i bočne strane. Njegova lagana, ali izdržljiva konstrukcija podržana je vidljivim zračnim prozorom u peti, tako da nositelj može vidjeti udoban jastuk koji se drži unutar.

Gornji dio se zatim prebacuje na finu pomiješanu kožu u elegantnoj nijansi bijele boje koja pokriva i blatobran i glavni prekrivač. Ovaj posljednji komad petlje se prema dolje od vrha ovratnika kako bi se otkrio drugi sloj kože u crnoj boji. Iako njegova boja donosi jak tonski kontrast tenisici, njegova površina je označena nizom mini perforacija kako bi se osigurala ventilacija oko gležnja. Dalje niz cipelu, više od ove crne kože može se vidjeti kao što čini gornji dio oka. Oblikovani cementno-sivi polukrugovi postavljeni su u nizu duž sredine, a svaki od njih oblikuje ušicu kroz koju prolaze vezice. Iznad toga, na prednjem dijelu jezika, nalaze se parovi infracrvenih 23 TPU ušica, dok metalni prstenovi u istom svijetlom tonu osiguravaju čipke u donjem dijelu oka, koji je oblikovan od bijelog kožnog prekrivača dok se reže natrag prema jeziku.

Bijele čipke donose jače kontraste dok leže preko jezika koji je crn od vrha do pete, donja polovica ispunjena je prozračnijim perforacijama, gornja polovica glatka i glatka s bijelim Jumpmanovim logom. Na poleđini, jezik ima mekanu crnu podlogu koja se zatim nastavlja unutar cipele, potpuno premazujući unutarnje zidove. Uložak je također crn i krasi ga infracrveni 23 Jumpman. Natrag na vanjskoj strani, dodatni prekrivač okružuje stražnji dio stopala, Cement Grey i crna kombinirajući se na njegovoj površini kako bi se stvorila nezaboravna grafika slonova ispisa po kojoj je AJ3 poznat. Još jedan prekrivač s istim egzotičnim uzorkom prekriva nožni prst, prije nego što se velika ploča bijele pete prekrije preko stražnjeg dijela cipele. Zakrivljeni gornji dio ove potonje komponente reljefiran je grebenima koji se mogu koristiti za lakše povlačenje cipele. Ispod toga, u sredini svoje donje polovice, Jumpman skače iznad riječi "Air", oba elementa jasno definirana u crnoj boji na bijeloj ploči pete, stvarajući tako prikladno podebljan zaključak ovom atraktivnom Air Jordanu 3.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 3
  • Stilski kod 136064-123

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok