SPORTSHOWROOM

Jordan 3 Retro

"Hall of Fame"

136064-116

Jordan 3 Retro 136064-116 01
Jordan 3 Retro 136064-116 02
Jordan 3 Retro 136064-116 03
Jordan 3 Retro 136064-116 04

Katrina, kako je prvi put producirana kako bi pomogla preživjelima uragana iz 2005. godine, ovaj otmjeni Jordan 3 Retro danas je poznat kao Hall of Fame jer je njegovo kasnije ponovno izdanje bilo proslava ulaska Michaela Jordana u košarkašku Kuću slavnih Naismith Memorial. Osim toga, boja se temelji na jednom od originalnih modela Air Jordan 3, što mu daje snažnu vjerodajnicu za baštinu. Baza je izrađena od čvrste gume s mnoštvom različitih uzoraka prianjanja utisnutih preko nje kako bi nosilac bio čvrst korak. Većina rubova potplata ima blokadne uzorke profila u Cement Grey, s još jednim komadom u ovom ugodnom tonu koji prelazi potplat iza prednjeg dijela. Ukrasi u obliku zvijezde nižu se ispred stožastog dijela vatrocrvene gume označenog crtama za koncentrično prianjanje u kružnici. Bijeli komad tada ispunjava stražnji dio potplata i medijalni srednji dio stopala, a tekst Fire Red Jordan utisnut je ispod središta pete.

Sljedeći je poliuretanski srednji potplat, čije lagano, izdržljivo tijelo sadrži džep Nike Aira koji se može vidjeti kroz prozirni prozor u peti. Većina ove značajke je bijela, ali gornji stražnji dio je Fire Red, a linija bijelog šava probija nožni prst. Na gornjem dijelu prolaze graciozniji bijeli tonovi, koji se sastoje od glatkog kožnog blatobrana i prevrtljive kožne ploče koja seže od prednjeg dijela sve do pete. Na putu, čini donji i gornji dio okulara, s vatreno crvenim prstenovima koji smještaju bijele čipke na dnu i crnim komadima TPU-a koji ih osiguravaju na vrhu. Između ova dva dijela, glavni sloj se odmiče od ruba jezika i prikazuje bijeli kožni podsloj i njegove brojne sitne perforacije. Dok oni pomažu stopalu da diše, bijeli polu-krugovi TPU-a koji se dižu iz nje nude daljnje očice kroz koje se mogu provući vezice.

Više perforiranih dijelova može se naći na vrhu srednjeg reza ovratnika i donjoj polovici jezika. Gornji dio potonje značajke zatim se prebacuje na bijelu pomiješanu kožu, a Fire Red Jumpman smjelo obitava u središtu, nakon što je tamo vješto izvezen. Gornji rub jezika je također Fire Red, koji daje nagovještaj sheme boja na donjoj strani. Bijela mrlja odstupa od ove crvene boje, sa sličnim učinkom postignutim na podnožju, čija je Fire Red površina ukrašena bijelim Jumpmanom. Završna komponenta ove udobno mekane unutrašnjosti su njegovi podstavljeni bijeli zidovi.

Natrag na vanjskoj strani, ploča s pretjeranim petama oblikovana je u oblik zakrivljenog konusa s paralelnim trakama utisnutim u gornju polovicu tako da se može koristiti kao prikladna kartica za povlačenje. U međuvremenu, donja polovica prikazuje prepoznatljiv Jumpmanov logotip iznad riječi "Air", od kojih se obje ističu snažno crnom bojom na bijeloj pozadini ploče pete. Posljednja zapanjujuća značajka cipele su poznati slojevi slonova koji naglašavaju petu i nožni prst, čija mješavina cementno sive i crne nijanse pruža privlačan zaključak ovom kultnom Air Jordanu 3.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 3
  • Stilski kod 136064-116

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok