SPORTSHOWROOM

Jordan 3

"Cardinal Red"

CT8532-126

Jordan 3 CT8532-126 01
Jordan 3 CT8532-126 02
Jordan 3 CT8532-126 03
Jordan 3 CT8532-126 04

Upečatljivi vrhunci koji se šire ovom elegantnom tenisicom Jordan 3 stvaraju niz privlačnih tonskih kontrasta. Montiran je na snažni gumeni potplat s različitim uzorcima kutnog prianjanja kroz cementno sive dijelove oko rubova i preko sredine, dok kardinalno crveni oval ispod prednjeg dijela ima kružni gazište, a zvjezdasti čvorovi su poredani oko nožnog prsta. U međuvremenu, ispod pete se nalazi bijeli dio koji se proteže u medijalni rub, tekst kardinala Red Jordana utisnut u sredini sa sličnim živopisnim obrisom.

Krećući se prema gore, sivi dio nožnog prsta ustupa mjesto bijeloj gumenoj traci s trakom za šivanje koja oblaže gornji rub, a ostatak srednjeg potplata ima dva sloja poliuretana složena jedan na drugi. Donji dio je čiste bijele boje i ima duguljasti prozor postavljen u petu kako bi pokazao zračni jastuk postavljen tamo kako bi podržao stražnji dio stopala. Radiant Cardinal Red zatim premazuje gornji sloj, a njegova površina emitira sjajni sjaj.

Iznad toga, gornji dio je zaštićen bijelim blatobranom od kože s prepoznatljivim slojem slonova oko nožnog prsta i pete. Potonji od ova dva komada, koji su oboje ukrašeni mješavinom svijetlosive i tamnosive, petlja se prema dolje dok obiđa petu, čineći tako mjesto za veliku, konusnu ploču koja se tamo nalazi. Ova oblikovana struktura je bijela kao i većina gornjeg dijela i ima privlačan skup brendiranja koji izlazi iz središta i uključuje kardinal Red Jumpman i riječ "Air" u istoj svijetloj nijansi. Malo više, zbirka reljefnih grebena ispunjava svoj zakrivljeni gornji dio, dajući nositelju nešto za shvatiti kada vuče cipelu. Iza toga i protežući se oko ruba ovratnika nalazi se bijeli podsloj s malim ventilacijskim otvorima raspršenim preko njega za dodatnu prozračnost.

Glavni kožni sloj gornjeg dijela sjedi između ove ploče pete i prednjeg dijela jer zauzima većinu dizajna. Nježne linije šavova izrezane su preko njegove površine, dajući cipeli fino izrađen osjećaj, a četvrtinski rub cik zags naprijed i natrag kako bi stvorio intrigantan asortiman ušica oko strana jezika. Donje su oblikovane od prstenova Light Curry organiziranih u djelomičnu piramidu, dok su one ovdje gore samo kardinalni crveni komadi TPU-a koji se izdižu iz dijela materijala obloženog više slonovskim uzorcima ispisa. Na kraju, najgornji se sastoji od komada TPU-a u obliku pješčanog sata u istoj bogatoj nijansi crvene boje postavljenoj na svaku stranu ovratnika.

Odavde se unutarnji zidovi mogu vidjeti kako se prevrću nad toplinom u satensko mekom materijalu čija kardinalna crvena boja izgleda kao da svjetluca na svjetlu. Ova plišana obloga nastavlja se u cipeli, prije nego što se probije i kroz uložak, odstupajući samo od bijelog Jumpmana koji je tamo otisnut. Zadnji dio jezika ima istu zadivljujuću grimiznu nijansu, ali je gornji dio gotovo potpuno bijele boje. Identično obojene čipke prelaze preko vrha stopala, djelomično zatamnjujući rupe za perforaciju utisnute u donji dio jezika, prije nego što vezeni Jumpman ušiveni u svoj vrh u Light Curry koncu završi dizajn s nevjerojatnim zlatno narančastim sjajem.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 3
  • Stilski kod CT8532-126

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok