SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro

"Win Like 96"

378037-623

Jordan 11 Retro 378037-623 01
Jordan 11 Retro 378037-623 02
Jordan 11 Retro 378037-623 03
Jordan 11 Retro 378037-623 04

Ovaj upečatljivi Jordan 11 Retro poznat je kao Win Like 96 jer je napravljen u čast pobjede Chicago Bullsa 1996, koja je došla na kraju rekordne sezone. Sam Jordan je nosio AJ11 tijekom cijelog tog razdoblja, tako da je tenisica prikladna za tu pobjedu i odavanje počasti tom kultnom modelu. Ima klasični prozirni potplat kao svoju bazu, ovdje s naznakom hladnog bijelog koji je provučen kroz njega. Svijetle Gym Red sekcije obložene šipkom od riblje kosti pojavljuju se neprozirnije u prednjem dijelu stopala i peti, dok se crna i siva ploča od karbonskih vlakana može vidjeti između njih kroz sredinu stopala. U sredini je crni Jumpman, čiji bijeli obris čini siluetu jasno istaknutom iza prozirnog potplata. Na medijalnoj strani srednjeg stopala, mrežasti uzorak ploče od karbonskih vlakana može se jasnije vidjeti jer se nalazi izvan ruba potplata. Iznad toga je čisti bijeli srednji potplat kovani od mekane Phylon pjene, njegova unutrašnjost podstavljena s odskočnom zračnom jastukom od pete do pete.

Sljedeći je Gym Red patentni zaštitni blatobran, njegova sjajna površina omotana oko cijele cipele za snažan izgled. Ista jarka crvena nijansa nastavlja se preko ostatka gornjeg dijela, pokrivajući balističku mrežu preko vrha stopala i jezika, kao i vrhunsku kožnu petu. Zatim se proteže unutar cipele kako bi se prekrila plišana obloga i uložak, na koji je utisnut crni Jumpman. Materijal koji je korišten na unutarnjim zidovima tada se prolije preko pete, stvarajući tab tamo za broj 23, koji se prikazuje u crnoj boji.

Integrirani sustav vezanja cipela, koji se sastoji od šest traka tkanine s obje strane gornjeg dijela, također dolazi u Gym Red. Petlje formirane na kraju svakog komada materijala osiguravaju Gym Red vezice na mjestu, a više crnog brendiranja leži iznad središta jezika u obliku crnog Jordana i Jumpman teksta zajedno s drugim logom. Ta privlačna boja zaokružuje se s još jednim preskakajućim znakom jer je crna Jumpmanova silueta vješto izvezena u bočnu petu radi konačnog podebljanja.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 11
  • Stilski kod 378037-623

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok