SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro

"Space Jam"

378037-003

Jordan 11 Retro 378037-003 01
Jordan 11 Retro 378037-003 02
Jordan 11 Retro 378037-003 03
Jordan 11 Retro 378037-003 04

Ovaj Jordan 11 Retro je baziran na jednoj od najranijih AJ11 tenisica koje je nosio Michael tijekom povratka 1995. godine i u filmu Space Jam iz 1996. godine, po kojem je i dobio ime. Poput te cipele, ona je izgrađena na prozirnom potplatu čije se valovite linije za držanje kombiniraju s onima od riblje kosti u neprozirnim dijelovima ispod prednjeg dijela i pete kako bi nositelju pružile visoku razinu vuče. Potonja područja dolaze u privlačnoj nijansi ljubičaste boje poznatoj kao Dark Concord, dok je ploča od karbonskih vlakana postavljena između njih i srednjeg potplata ukrašena crnim i tamnosivim rešetkastim dizajnom s svijetlim bijelim Jumpmanom u sredini. Filonska pjena u srednjem sloju iznad nje je također bijela, a zračna jedinica pune duljine skrivena unutar značajke pruža vrhunsku udobnost ispod nogu.

U međuvremenu, gornji se prebacuje na tamnije tonove, sjajni zaštitni blatobran od kože i četvrtinu balističke mreže, oboje u elegantnoj crnoj boji. Gotovo sve ostalo na gornjem dijelu pokazuje ovu nijansu, od vezica u stilu užeta do mrežastog jezika i prekrivanja kožne pete. Jezični flaster, koji se omata po sredini dugmeta na AJ11, također je crn, iako je kroz njega tkan tekst marke bijele boje, a mini Jumpman koji se nalazi u njegovom središtu je Dark Concord.

Unutrašnjost cipele nastavlja nevidljivu temu kroz uporabu crne boje preko podstavljene obloge, koja nježno grli stopalo i gležanj, kao i podnožje. Međutim, kontrastni set marke Nike Air jasno se ističe bijelom bojom na potonjoj. Natrag na vanjskoj strani, plišana unutarnja obloga izlijeva se na vrh pete, stvarajući tab tamo u obliku naopako okrenutog stošca. Normalno, to bi sadržavalo Jordanov omiljeni dres broj 23, ali ova tenisica prikazuje bijelu 45 na svojoj peta kartici umjesto - referenca na igračev bejzbol broj i onaj koji je privremeno nosio na povratku u košarku. Samo pored toga je zaključni Dark Concord Jumpman koji je vješto izvezen u bočnu petu kako bi zaokružio ovaj kultni Air Jordan 11 šareni put.

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok