SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro

"Platinum Tint"

378037-016

Jordan 11 Retro 378037-016 01
Jordan 11 Retro 378037-016 02
Jordan 11 Retro 378037-016 03
Jordan 11 Retro 378037-016 04

Ova emisija zaustavlja Jordan 11 Retro kombinira bjelkaste tonove sa šarenim isticanjima za elegantan dizajn. Potplat jedra s prozirnim tenom pokreće stvari ispod nogu, omogućujući nositelju da vidi crnu pločicu od ugljičnih vlakana postavljenu iza nje. Dok to pruža potporu stopalu, površina potplata obilježena je linijama prianjanja od pete do pete, a bijele mahune čvrste gume ispod svake od gore navedenih značajki donose dodatnu vuču kroz njihovu upotrebu gazišta riblje kosti. Sve to omogućuje visoku razinu vuče, a Sveučilište Red Jumpman u središtu potkoljenice od karbonskih vlakana donosi privlačan dodir na dno cipele.

Na vrhu ove čvrste podloge nalazi se bijeli midsole čija vanjska pjena Phylon maskira zračni jastuk koji se drži u njemu. Ova mekana obloga proteže cijelu duljinu tenisice za maksimalnu udobnost. U međuvremenu, gornji dolazi u profinjenoj nijansi bijele bež boje poznatoj kao Platinum Tint, nijansa koja pokriva raskošnu nubuck blatobrana i peta ploča, kao i balistička mreža četvrtinske ploče i jezika. Ovaj ton čak ukrašava sustav vezica na kožicama, čiji tekstilni trakovi nude šest ušica sa svake strane jezika kako bi osigurali bijele čipke na mjestu.

Vibrant University Red ističe donijeti nezaboravne akcente na gornjem, prvo uz prednje rubove peta ploče, koji privlače zakrivljene crvene linije niz svaki bok. Zatim, debela traka University Red tkanine dopire preko sredine jezika, bijeli brendiranje tekst sjedi bilo koju stranu crnog Jumpman prikazan u sredini. Unutrašnjost cipele odmjeren je kontrast s vanjskim platinastim tonom zahvaljujući upotrebi crne boje koja se razlikuje samo na ulošku Sail Jumpman. Natrag na vanjskoj strani, crni materijal unutrašnjosti proteže se prema van izvan topline kako bi oblikovao pločicu s brojem 23 otisnutim na nju u University Red. Zatim, poletan Jumpmanov logotip u istoj živopisnoj crvenoj nijansi nalazi se na bočnoj strani pete, zaključujući tako ovaj dizajn Air Jordana 11 s još jednim upečatljivim naglaskom.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 11
  • Stilski kod 378037-016

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok