SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro Low

"UNC"

528895-106

Jordan 11 Retro Low 528895-106 01
Jordan 11 Retro Low 528895-106 02
Jordan 11 Retro Low 528895-106 03
Jordan 11 Retro Low 528895-106 04

Ovaj Jordan 11 Retro Low ima svijetlu, dikromatsku konstrukciju koja je vrlo privlačna. Temelj joj je proziran potplat s nejasno plavom bojom koja prolazi kroz nju i valovitim linijama koje dodaju prianjanje ispod nogu. Oba ova sloja su poduprta s dvije mahune s tragom riblje kosti, jedna u prednjem dijelu stopala, a druga peta, obje pokazuju blijedo plavi ton poznat kao University Blue. Ista nijansa plave boje također se može naći na kraku karbonskih vlakana između potplata i srednjeg potplata, ovdje se izmjenjuju s crnom kako bi se stvorio elegantan rešetkasti uzorak. S ovim podupiranjem stopala, bijeli Jumpman boravi u svom središtu, donoseći kultni Jordan estetski na tenisicu.

U međuvremenu, bijela Phylon pjena je korištena za izradu srednjeg sloja, zračne jedinice pune duljine koja ispunjava unutrašnjost kako bi ublažila stopalo. Taj AJ11 je potpis patent koža blatobran pojavljuje iznad toga, ovdje u University Blue. Primjena ove primamljive nijanse u cijeloj tenisici donijela mu je nadimak "UNC" jer je sličan plavom koje koristi Sveučilište Sjeverne Karoline, koje je bilo jordanski alma mater prije nego što se pridružio Chicago Bullsima. Ponovno se prikazuje na mini Jumpmanu vezenom u petu i traci materijala koja prelazi preko središta bijelog jezika kako bi se naglasila prisutnost teksta Jordana i Jumpmana i još jednog logotipa tamo, svi koji su bijeli.

Na drugim mjestima, glavni dio gornjeg dijela izrađen je od vrhunske bijele kože, kao i prekrivač pete. Više traka bijelog materijala dosežu gore od šava gdje sjajna lakirana koža susreće gornji dio kako bi formirala nezaboravni sustav vezanja kožice. Svaki od njih petlje natrag na sebe kako bi stvorio ušice za bijele užetne vezice koje se provlače. Unutar cipele, mekana bijela tkanina pokriva unutarnje zidove, prije nego što se uložak prebaci na University Blue, konačni Jumpman koji zrači iz svoje površine u bijeloj boji. Natrag na vanjskoj strani, gdje se bijela unutarnja obloga izlijeva kako bi oblikovala peta, broj 23 može se vidjeti u crnoj boji - zaključni klimanje Jordanu koji dovršava ovaj pamtljivi AJ11 Low.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 11
  • Stilski kod 528895-106

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok