SPORTSHOWROOM

  Jordan 11 Retro Low

  "Infrared"

  528895-023

  Jordan 11 Retro Low 528895-023 01
  Jordan 11 Retro Low 528895-023 02
  Jordan 11 Retro Low 528895-023 03
  Jordan 11 Retro Low 528895-023 04

  Ovaj Jordan 11 Retro Low uključuje baštinski ton koji ga je vidio pod nadimkom Infrared. Kao i kod drugih AJ11, vanjski potplat je djelomično proziran, otkrivajući pločicu od karbonskih vlakana smještenu između njega i središnjeg potplata. Ova lagana koljenica ukrašena je parom tonova drvenog ugljena koji stvaraju uzorak riblje kosti preko njegove površine, a tamno sivi Jumpman obrubljen je u njegovom središtu. Postavljen u prednjem dijelu i peti potplata su neprozirni dijelovi u infracrvenom 23, privlačan crveni ton koji se kreće preko crta hvatanja riblje kosti urezane u svaku od njih. Slojeviti vrh ovog je bijeli midsole izrađen od plišane Phylon pjene i ispunjen džepom pune duljine Nike Air za najvišu razinu udobnosti.

  Patentni kožni blatobran koji okružuje donju polovicu gornjeg dijela je zasjenjen crnom bojom, a njegova sjajna površina sjaji i blista dok se svjetlost kreće preko njega. Tvrda crna balistička mreža tada pokriva gornji dio gornjeg dijela, obuhvaćajući četvrtinu i jezik. Air Jordan 11 je poznati webbed vezica sustav je također crna, kao i cipela podstavljene unutrašnjosti. Infracrveni znak 23 Jumpman se pojavljuje na ulošku, postavljajući ton ostalih logotipa isprekidanih kroz gornji dio. Sljedeća se nalazi na čistom platinastom flasteru u središtu jezika. Obje strane su riječi "Jordan" i "Jumpman" u stiliziranom crnom slovu.

  Još dva logotipa Infrared 23 Jumpman postavljena su na različitim lokacijama na ostatku tenisice. Jedna je utkana u flaster na donjoj strani jezika, a druga vezena u čistu platinastu kožu prekrivača pete, svjetlocrvenu nit koja se koristi za izradu, pružajući uvjerljiv tonski kontrast na svijetlosivoj pozadini. Crne mrlje se savijaju kroz njegovu površinu, stvarajući privlačnu sliku oko stražnjeg dijela cipele. Posljednja naznaka Infracrvenog 23 može se naći na kartici peta, gdje tradicionalno 23 brendiranje pokazuje ikoničnu nijansu crvene boje kako bi zaključilo ovaj podebljani Jordan 11 niski vrh.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 11
  • Stilski kod 528895-023

  SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

  Nastavak

  Odaberite svoju zemlju

  Europa

  Amerike

  Azija Pacifik

  Afrika

  bliski istok